KAUPPA
181 000 €

Mil Palmeras huoneisto 4h+k+parveke

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 100 m² Huoneita: 4
Maa: Espanja Kaupunki: Mil Palmeras
Lisätiedot
Tpisen kerroksen valoisa kulmahuoneisto viihtyisällä Mil Palmeraksen alueella, kävelymatkan päässä niin Mil Palmeraksen kuin Torre de Horadadan upeista hiekkarannoista sekä kaikista palveluista.

Asunnossa on kolme makuuhuonetta joista päämakuuhuoneessa on en-suite kylpyhuone. Parveke on etelän suuntaan ja siitä on näkymä merellepäin. Yhtiöllä on asukkaiden käyttöön viihtyisä ja vehreä uima-allasalue, lisäksi on mahdollista ostaa erikseen autotallipaikka sekä varastotila.

Hinta nyt 181.000 euroa!

Kysy lisätietoja!
Tutustumismatka on mukava tapa lähteä tutustumaan Costa Blancan asuntotarjontaan ja löytää se oma lomakoti! Tutustumismatka on aina räätälöity juuri sinulle ja se sisältää majoituksen täysihoidolla, kuljetukset ja kattavat esittelykierrokset kohteissa suomalaisen kiinteistönvälittäjän kanssa.

Meillä sama henkilö palvelee sinua niin kotimaassa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme tukenasi tutustumismatkallasi. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet. Kaikki myynnissä olevat kohteet ovat omia toimeksiantojamme! Oma välittäjäsi on luonnollisesti apunasi myös kaupan jälkeen.

Järjestämme myös päivän kestäviä esittelykierroksia. Ota yhteyttä ja varaa omasi!