KAUPPA
194 500 €

Mil Palmeras pientalo 4h+k rannan tuntumassa

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 93 m² Huoneita: 4
Maa: Espanja Kaupunki: Mil Palmeras
Lisätiedot
TÄMÄ TALO ON VARATTU

Suositulla Mil Palmeraksen alueella, kävelymatkan päässä rannasta ja palveluista sijaitseva huolella hoidettu pientalo. Talossa on kolme makuuhuonetta, amerikkalainen keittiö sekä hyvin varastotilaa. Ilmastointi. Laatoitettu piha on helppohoitoinen, ja pihalta sekä parvekkeilta on hurmaavat näkymät yhteisön vehreälle uima-allasalueelle. Tähän taloon on helppo ihastua!

Hinta vain 194.500 euroa!

Kysy lisätietoja!
Tutustumismatka on mukava tapa lähteä tutustumaan Costa Blancan asuntotarjontaan ja löytää se oma lomakoti! Tutustumismatka on aina räätälöity juuri sinulle ja se sisältää majoituksen täysihoidolla, kuljetukset ja kattavat esittelykierrokset kohteissa suomalaisen kiinteistönvälittäjän kanssa.

Meillä sama henkilö palvelee sinua niin kotimaassa kuin Espanjassakin; kartoitamme täällä toiveesi ja kerromme asuntokaupan käytännöistä. Ja kun olet valmis tekemään ostopäätöksen olemme tukenasi tutustumismatkallasi. Jokainen välittäjämme tuntee asuntokaupan kiemurat ja myytävät kohteet sekä alueet. Kaikki myynnissä olevat kohteet ovat omia toimeksiantojamme! Oma välittäjäsi on luonnollisesti apunasi myös kaupan jälkeen.

Järjestämme myös päivän kestäviä esittelykierroksia. Ota yhteyttä ja varaa omasi!