420 000 €

Moderneja 3 mh huviloita La Marinassa

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 150 m² Huoneita: 4
Maa: Espanja Kaupunki: La Marina
Lisätiedot
Moderneja huviloita La Marinassa (San Fulgencio)

Huviloissa on 500 m2 tontti, jossa on oma yksityinen parkkipaikka ja kaunis puutarha modernilla uima-altaalla.

Kaikissa huviloissa on suuri valoisa olohuone, jossa korkeat ikkunat lattiasta kattoon, josta on näköala puutarhaan, avokeittiö varastolla, 3 makuuhuonetta, joissa integroidut vaatekaapit, 3 kylpyhuonetta ja 2 isoa terassia.

Näissä moderneissa kodeissa on myös kuuma/kylmä ilmastointijärjestelmä, videopuhelin, turvaovi ja hälytyksen esiasennus.

---

La Marina nauttii tyypillisestä Välimeren säästä, leudoista talvista ja lämpöisistä kesistä sekä noin 325 aurinkoisesta päivästä vuodessa.

Pitkät hiekkarannat, "Sinisen lipun" rannat, jotka kulkevat pitkin hiekkadyynejä ja palmu metsää, tekevät La Marinasta ihanteellisen lomanviettopaikan.

La Marina sijaitsee kauniissa Costa Blancan osassa, jossa on ystävällinen ja iloinen tunnelma, paljon aurinkoa, upea ranta, kaunis luonto, joka on ihanteellinen retkeilyyn, kulttuuriin ja herkulliseen gastronomiaan.

Tämä alue on vain 20 minuutin ajomatkan päässä Alicanten kansainväliseltä lentokentältä josta lennot lähtevät kaikkiin suurimpiin kaupunkeihin Iso-Britanniaan ja Eurooppaan.

N-332-päätie tekee Alicante-kaupungin, Elchen, Guardamarin, Santa Polan ja Torreviejan helposti tavoitettaviksi. Lyhyen matkan päässä löytyy "Gran Alacant" -ostoskeskus, jossa on runsaasti vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ja ravintoloita.