heidi
Torin käyttäjä maaliskuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (10)
Kanta-Häme
Hämeenlinna
Mökki vuodeksi?

Mökki vuodeksi?

Ilmoitustyyppi: Halutaan vuokrata Ilmoitus jätetty: 12 elokuuta 16:02
Max viikkovuokra: 200 € Min nukkumapaikkoja: 3
Lisätiedot
Haluaisin vuokrata mökin ympärivuotisesti. Tämänhetkinen määräaikainen sopimus loppuu syyskuussa mutta sitä on mahdollisuus jatkaa vielä muutamia kuukausia. Haussa talvikäyttöäkin kestävä vaatimatonkin mökki. Itse en paljoa vaadi, joten kohennettava piha, korjattava terassi tai ulkohuussi ei ole ongelma :)
Annan sinun mökillesi uuden elämän ja hoidan sitä kuin omaani. Eläimiä minulla ei ole mutta kouluikäisiä lapsia on kolme, useimmiten silti oleilen mökillä yksin kun lapset ovat isällä.

Hinta on minulle kynnyskysymys ja enempää kuin 2500/vuosi en pysty maksamaan. Sen kuitenkin hoidan ajallaan ja tarkasti. Vastineeksi sinä saat hoidetun pihan ja mökin, sekä apua tarvittaessa mökin kunnostukseen tai ehostukseen ja käyttäjän ja huolehtijan mökille. Mökkitalkkarina olen toiminut nyt 3-vuotta joten kokemusta on monenlaisista kohteista. Pihatyöt, istutukset ja lumityöt onnistuu.

Minulle ei myöskään ole ongelma jos tahdot itse silloin tälläin viettää viikonloppuja mökille. Se sopii oikein hyvin ja sellainenkin sopimus minulla on ollut.

Tarjoa rohkeasti. Myynnissä olevakaan ei ole ongelma sillä tarvittaessa joustan kyllä ja tehdään sopimuksesta molemmille osapuolille hyvä ja mieluinen
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja