Japu
Torin käyttäjä kesäkuusta 2015
Uusimaa
Espoo, Nihtisilta
Monivuotisia kukkivia puutarhakasveja
  • Monivuotisia kukkivia puutarhakasveja
  • Monivuotisia kukkivia puutarhakasveja
  • Monivuotisia kukkivia puutarhakasveja
  • Monivuotisia kukkivia puutarhakasveja
  • Monivuotisia kukkivia puutarhakasveja
2 €

Monivuotisia kukkivia puutarhakasveja

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 elokuuta 21:08
Lisätiedot
Myydään monivuotisia kukkivia puutarhakasveja hintaan 2 e kpl. Taimet kasvavat ruukuissa, joten ne on helppo kuljettaa ja istuttaa maahan.

Tarjolla seuraavia puutarhakasveja:

Akileija (jäljellä 8 kpl)
-Akileija on monivuotinen tummansinisin tai purppuranpunaisin kukin kesäkuussa kukkiva perenna. Se menestyy parhaiten aurinkoisessa ja puolivarjoisessa kasvupaikassa. Kasvin kukinnot tuottavat siemeniä, jolla kasvi leviää tehokkaasti ympäristöönsä. Loppukesällä kasvi lakastuttaa lehtiään, mutta syksyn kosteudessa innostuu vielä tuottamaan uusia vihreitä lehtiä.

Harmaakäenkukka (Jäljellä 6 kpl)
-Harmaakäenkukka on kaksivuotinen tumman vaaleanpuniaisin kukin kukkiva perenna. Se kasvattaa ensimmäisenä vuotena talvehtivan lehtiruusukkeen, jolla se kukkii seuraavana vuonna heinä-elokuussa. Kasvi menestyy parhaiten auringossa. Myytävät taimet ovat 1. vuoden kasveja, jotka kukkivat vuonna 2020.

Puutarhapäivänkakkara (jäljellä 5 kpl)
-Päivänkakkara on monivuotinen heinäkuussa valkoisin kukin kukkiva perenna, joka leviää ympäristöönsä tehokkaasti siementämällä. Sopii niin kukkapenkkeihinn kuin nurmikkoon/heinikkoon perhoskasviksi.

Suikeroalpi (jäljellä 2 kpl)
-Suikeroalpi on monivuotinen heinäkussa keltaisin kukin kukkiva aivan maanpinnan tuntumassa suikertava kestävä perenna. Se sopii parhaiten kukkapenkkien etualalle tai puiden ja pensaiden alle.

Kaukasianmaksaruoho (jäljellä 1 kpl).
-Kaukasianmaksaruoho on helppohoitoinen aurinkoisen ja paahteisen kasvupaikan kivikkoperenna, joka kukkii keltaisin kukin heinäkuussa.

Nouto mahdollinen joustavasti Espoon Kilosta.

Ilmoittajan toimitustavat

Nouto: Kilo, Nihtisilta
Nouda Postin lähilokerosta, hinta alkaen 2,90€ Mainos
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja