Luonto
Torin käyttäjä joulukuusta 2018
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (29)
Uusimaa
Helsinki, Helsinki Keskusta - Etu-Töölö
Mustikkaa, tuoreinta ja puhtainta
  • Mustikkaa, tuoreinta ja puhtainta
  • Mustikkaa, tuoreinta ja puhtainta
  • Mustikkaa, tuoreinta ja puhtainta
70 €

Mustikkaa, tuoreinta ja puhtainta

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 elokuuta 14:21
Lisätiedot
Tasan 5 kg kotimaista mustikkaa käsin putsattuna on 70 e.Huom. 5 kg toimitukseen ,eli yksi laatikko painaa 5,3 kg.tulee + 5 e toimituslisä. Täysin puhdasta kuten kuvassa.2 x 5kg = 10 kg ja hinta on 140 e.Jne. Yli 10 kg toimitukset on ilmainen toimitus perille.    

Maksimissaan 40 kg saan poimittua yhdeksi kerraksi.    
Eli se on maksimi tilaus jonka voin toimittaa.    
Toimitus on ilmainen kotiin perille tuotuna yli 10 kg koko uudenmaan alueelle, Helsinki, Vantaa, Espoo,Lohja,liki kaikkialle kun ei kauas.   

Minulla on hygienia passi ja poimin mustikat kaukaa metsien siimeksis. En poimi tien varsien liki. Mustikkaa taas pieni sato on metsien siimeksis, kuten viime vuonna joten ole nopea.    

Tervetuloa tilaamaan. Torin viestin kautta tavoittaa parhaiten nyt kun olen poimimassa,niin en ehdi puhelinta hyvin seuraamaan mutta voi viestin kautta laittaa toki yhteydenottoa puh. 0451457190.Vastaan pikaisesti kun ehdin metsästä tauolle välillä. Toimitan 100 %, aina perille kun tilaus kirjattu ylös ja sovitaan ajankohta.  Malttia että poimin nopeaan mustikat teille,saatte mustikat kyllä.  

Hakusanoja : Mustikka metsämarja mustikkaa mustikka marja     
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja