Tiia
Torin käyttäjä huhtikuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Uusimaa
Porvoo, Porvoo Keskus
Mutsy nexo mist melange
  • Mutsy nexo mist melange
  • Mutsy nexo mist melange
  • Mutsy nexo mist melange
  • Mutsy nexo mist melange
  • Mutsy nexo mist melange
  • Mutsy nexo mist melange
200 €

Mutsy nexo mist melange

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 toukokuuta 23:23
Tavoita kauppakumppanit läpi Suomen
Mikä on Toripaketti?
Lisätiedot
Myydään mutsy nexot värinä mist melange. Noin vuoden olleet reissu/mummila rattaina käytössä ja nämä parhaimmat rattaat mitä me ollaan kokeiltu. Niin paljon tykätty, että meillä oli näitä kahdet, joten näistä toisista voidaan nyt ratasiän loppuvaiheessa luopua. Kunto muuten erinomainen, mutta selkänojan säätönapissa naarmuja (kts. kuva) ja renkaissa toki normaalit käytön jäljet. Kuomun sisäpinnalla kaunis kangas (ei siis vaaraa kellastumiseen, kuten kuomuissa joissa muovitettu sisäpuoli), joka edelleen todella siisti, pientä haalistumaan reunoissa, mutta niitä ei ilman tarkkaa syynäistä erota.
Näissä todella laadukkaat kankaat, paljon erinomaisia toimintoja kuten selkänojan portaaton säätö, säädettävä jalkatuki, töntöaisan korkeutta voi säätää, jatkettava reilu kuomu, iso tavarakori, helppo kasaus, hyvä ja tuuletus mahdollisuus kuumilla ilmoilla. Meidän reilu 92cm mahtuu näissä hyvin edelleen nukkumaan ja muutenkin nämä ainoat rattaat missä tykkää istua.
Nämä on toiminnoiltaan kuin isot rattaat, mutta kooltaan kuin matkarattaat. Soveltuvuus: kaukalon kanssa vastasyntyneestä noin 3 vuotiaaksi. 
Painoraja max 15kg. (Jenkeissä 20kg) Mitat: 74 x 51 x 101 cm. Mitat kasattuna
65 x 51 x 43 cm.
Paino: 8,7kg 
Adapterit saa mukaan. Yhteensopivat turvakaukalot: Cybex Aton, Aton 4, Aton Q. BeSafe iZi Go, iZi Go Modular. Maxi-Cosi Pebble, Pebble plus, Cabriofix, Citi.

Nouto Porvoosta tai omien menojen mukaan Helsingistä tai Vantaalta. Voin myös postittaa omassa laatikossa, mutta nouto aina parempi
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja