Kuljetusliike Mores Yritys
Torin käyttäjä heinäkuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Uusimaa
Helsinki, Punavuori | Kartta
Muutto alkaen 20eur/tunti
  • Muutto alkaen 20eur/tunti
  • Kartta
20 €

Muutto alkaen 20eur/tunti

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 joulukuuta 08:41
Muutot, tavarantoimitukset, tyhjennykset ja kaikenlaiset kuljetukset edullisesti, nopeasti ja nuorekkaasti!

Tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyisillä hinnoilla kaikenlaiset muutto- ja kuljetuspalvelut Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella. Palveluihimme kuuluu monipuolisesti erinäisiä pakkaus-, asennus-, tyhjennys- ja purkupalveluita huokein hinnoin. Sopimuksen mukaan teemme töitä myös pyhinä ja vaikka läpi yön! Takaamme nopean palvelun ja loistavan lopputuloksen. Kysy myös kuolinpesien tyhjennyksiä ja jätteenpoisvientejä; kuljetamme myös jätteesi jatkokäsittelyyn. Kuljetukset hoidamme kookkaalla pakettiautolla.

Muutot ja kuljetukset pääkaupunkiseudun alueella alkaen 20eur/tunti. Hintamme ovat mallia 20€/tunti/kantaja, joten vaikka kolmion muutto sujuu nopeasti kolmen kantajan turvin hinnan ollesa 60€/tunti. Pyydämme huomioimaan että yksityisasiakkailta vaadimme toistaiseksi käteismaksua ellei toisin sovita varauksen yhteydessä. Sopimuksen mukaan kuljetamme mitä vain ja minne vain, ainoastaan auton tilavuus on rajana!

Hakusanat: muutto muuttoapu kuljetus tyhjennys muutot kuljetusliike kuljetusapu tyhjennykset muutot opiskelijamuutto opiskelijamuutot muuuttofirma