Teemu Lahtinen
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (515)
Uusimaa
Helsinki
NDS: Final Fantasy IV ( FF4 ) JAPANI
  • NDS: Final Fantasy IV ( FF4 ) JAPANI
  • NDS: Final Fantasy IV ( FF4 ) JAPANI
  • NDS: Final Fantasy IV ( FF4 ) JAPANI
20 €

NDS: Final Fantasy IV ( FF4 ) JAPANI

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 marraskuuta 23:08
Pelikonsoli: -
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse
Lisätiedot
Peli on japaniversio ja japaninkielinen, mutta toimii suomi koneissa!

Jos Japanin opiskelu kiinnostaa, netissä on useita ohjeita, jotka seuraavat Final Fantasy IV pelin juonta kohta kohdalta, ja opettavat sinulle hauskalla tavalla kieltä samalla kun pelaat :-)

Roolipeleistä kiinnostumaton saattaa ihmetellä Square-Enixin tarmoa julkaista samaa, vuonna 1991 Super Nintendolle julkaistua peliä usealle alustalle pienin muutoksin. Totuus kuitenkin on, että Final Fantasy IV:n muutokset eivät ole George Lucas tason möhläyksiä, vaan fiksuja lisäyksiä vanhaan sotaratsuun.

Velvollisuuden pettämät

Pääosassa on Cecil Harvey, Baronin kuningaskunnan palveluksessa oleva pimeyden ritari. Hänellä on velvollisuus olla uskollinen kuninkaalleen, mutta nähtyään, miten tämä kohtelee siviilejä, Cecil kritisoi rankasti vallanpitäjien toimia.

Tottelemattomuutensa vuoksi Cecil menettää sotilasarvonsa ja hänet lähetetään vähäpätöiseltä vaikuttavalle tehtävälle pohjoiseen Mistin kylään, josta seikkailu varsinaisesti alkaa. Seikkailunsa aikana hän tapaa lukuisia ikimuistoisia persoonia, kuten ystävänsä Kainin, rakastettunsa Rosan ja Rydian, joka osaa manata voimakkaita eidoloneja joukon avuksi.

Ostajalle toimituskulut: 3,20e
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja