Drios
Torin käyttäjä kesäkuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Uusimaa
Helsinki, Etelä-Vuosaari
Havukuja | Kartta
Neljä huonetta – Helsingissa
1 560 €/kk

Neljä huonetta – Helsingissa

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 14 marraskuuta 21:06
Pinta-ala: 101 m² Huoneita: -
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: 1993
Asumismuoto: Vuokralainen Vakuus: 4 000 €
Maakunta: Uusimaa Alue: Etelä-Vuosaari
Kunta: Helsinki Osoite: Havukuja
Hyvä perheasunto Kallahdessa

Rauhallisella asuinalueella, osoitteessa Havukuja 3, vapautuu perheasunto 1.12.2017. Lapsiperheen palvelut kattavasti lähettyvillä. Asuntoa ympäröi kaunis luonto. Hyvät lenkkeilymaastot, lähellä tenniskenttä, luistin/jalkapallokenttä, useita uimarantoja, melontakeskus ja kaupungin ylläpitämä ulkoliikuntapiste. Julkiset liikenneyhteydet toimivat erinomaisesti, tosin palvelut ovat kävelymatkan päässä kauppakeskus Columbuksessa.

Vuokrattavissa on huoneisto, jossa on reilun kokoinen keittiö, olohuone, kolme makuuhuonetta, apukeittiö, suihkuhuone ja sauna, kaksi vessaa ja lasitettu parveke. Parveke avautuu sisäpihalle. Pihan perältä pilkottaa meri. Asunto on ensimmäisessä asuinkerroksessa, ei kuitenkaan maantasalla. Asunnossa on tehty paljon parannuksia mm. keittiö kattavasti uusittu, teetetty mittatilaustyönä eteiseen ja makuuhuoneisiin kaappeja, kaksi vessaa remontoitu, saunan lauteet ja ovi uusittu ja lasitetulla parvekkeella kaihtimet asennettuna näkösuojaksi sekä lämpöä antamassa infrapunalämmitin. Asuntoon kuuluu yksi kellarivarasto. Parkkipaikat varattavissa Kallahden Pysäköinti Oy:ltä.

Yhtiössä on pesutupa, kuivaushuone, kaksi pyörävarastoa sekä kerhotila. Pihalla on grilli asukkaiden vapaasti käytettävissä sekä kesäisin pihakalusteet. Hyvin hoidettu taloyhtiö ja huolto toimii erinomaisesti.

Vuokra on 1560e/kk + vesilasku 20e/henkilö. vuokratakuu vaaditaan.

SOITA ja varataan näyttöaika!

Kerro ystävillesi tästä vuokramahdollisuudesta. Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä:

Drios
email: news2100@yahoo.com

Puh: 050-5051135

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin