eki
Torin käyttäjä helmikuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (64)
Uusimaa
Helsinki, Reimarla
Numminen, M. A.: Baarien mies, KY 1986, nid., 1.p
  • Numminen, M. A.: Baarien mies, KY 1986, nid., 1.p
  • Numminen, M. A.: Baarien mies, KY 1986, nid., 1.p
  • Numminen, M. A.: Baarien mies, KY 1986, nid., 1.p
  • Numminen, M. A.: Baarien mies, KY 1986, nid., 1.p
100 €

Numminen, M. A.: Baarien mies, KY 1986, nid., 1.p

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 tammikuuta 19:14
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse
Lisätiedot
Hyväkuntoinen ( K3 + ) nide , 1. painos Kirjayhtymä 1986 , 248 + [2] sivua , kuvitettu, karttoja

Myös halvempi versio .
Numminen, M. A.: Baarien mies, Docendo, [2016], 3.p, skp, K4
Hienokuntoinen , käyttämätön ( K4 ) sidos , kuvakansi , Docendo [2016] , 222 sivua , kuvitettu , 24 cm 25 euroa

Kirjasta kehuja : " Baarien mies on tosiofiktiivinen romaani. Kirjan tarinat lienevät tosia, henkilöiden nimistäkin tunnistaa olemassa olevia tai -olleita ihmisiä. Numminen on kirjankirjoittaja ja tarinan fiktiivinen hahmo. Hän on koonnut kertomuksia 132 suomalaisesta baarista ympäri maata Lapista Helsinkiin. Tarinat ovat lyhyitä, yhdestä kahteen sivua. Ne kertovat hieman baarin taustaa ja kuvaavat yleensä ankeaa sisustusta. Sitten tilataan olut ja mennään pöytään istumaan ja saatetaan jutella paikallisten kanssa.

Tarinat toistuvat pitkälti samalla kaavalla, samoin sanakääntein ja -ilmaisuin. Henki on positiivinen ja kunnioittava. Numminen kunnioittaa baarienpitäjiä ja usein he muistavatkin toisensa jo edelliseltä käynniltä, vaikka siitä olisi vuosia. Numminen oli tunnettu kulttuuripersoona jo tuolloin ja useassa paikassa hänet tunnistetaan.

Kirjan kuvitus on pelkistetty. Jokainen baari on myös kuvattu. Kuvat ovat mustavalkoisia ja omiaan lisäämään tuon ajan tunnelmaa. Siksi ne ovat kirjassa tärkeässä roolissa ja niistä välittyy muun muassa hyvin 1980-lukulainen pukeutumis- ja hiustyyli. Autot ovat vanhoja. Baarit usein ilmeeltään, ulkoiselta sekä sisäiseltä olemukseltaan karuja paikkoja, osaa varmasti räkälöiksikin kutsuttiin. "
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja