Outi
Torin käyttäjä joulukuusta 2014
Uusimaa
Helsinki, Itäkeskus-Marjaniemi
Kaikki kuvat

O: Siirtolapuutarhamökki nopeilla kaupoilla

Tyyppi: Ostetaan
Lisätiedot
Halutaan ostaa siirtolapuutarhamökki alkavaan kesään.

Mökki saa olla uusi tai vanha, valmis tai remontin tarpeessa, kuitenkin terve rakenteiltaan ja kesään 2020 käyttöön otettavissa.

Haussa siis oma pala puutarhaa ja pieni kaupunkikesäkoti mökin muodossa. Rauhallinen ja luonnonläheinen paikka toiveissa. Kotoa on tullut muinoin opit niin puutarhan hoitoon kuin nikkarointiinkin.

Ihanteellinen mökki olisi hyvin pidetty ja kooltaan n. 30m2, omassa puutarhassa saisi olla hedelmäpuita ja marjapensaita, rauhallinen sijainti puutarhassa ja ohikulkevaan liikenteeseen nähden. Vedet olisi kiva saada vedettyä sisälle, tämä voi olla jo tehty tai vielä tehtävissä.

Mökkiä siis kaipailisi täällä luotettavat kaupat hoitava luontoyrittäjä, laitathan kuvia omastasi tai vinkkaa tiedossasi olevan myyjän yhteystiedot! Tarjoa rohkeasti, kaikki sijainnit kiinnostavat (kunhan pääkaupunkiseudulla), myös pelkkä tontti kiinnostaa!

* siirtolapuutarha, siirtolapuutarhatontti, ryhmäpuutarha, ryhmäpuutarhatontti, ryhmäpuutarhamökki, kaupunkimökki, kesämökki
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja