Satu
Torin käyttäjä elokuusta 2019
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (10)
Uusimaa
Vihti, Otalampi
Jokipellontie 289
Omakotitalo ja pieni hevostalli
  • Omakotitalo ja pieni hevostalli
  • Omakotitalo ja pieni hevostalli
  • Omakotitalo ja pieni hevostalli
  • Omakotitalo ja pieni hevostalli
  • Omakotitalo ja pieni hevostalli

Omakotitalo ja pieni hevostalli

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 4 elokuuta 16:57
Lisätiedot
Vuokrataan maatila isolla 1,5ha tontilla Vihdin Otalammella hyvien yhteyksien varrella.

Remontoidussa asuintalossa on tilaa isommallekin perheelle tai yrittäjälle. Talossa on kahdessa kerroksessa kolme huonetta. Alakerrassa on remontoitu tupakeittiö, ruokailutila ja olohuone. Lisäksi sieltä löytyy yksi pienempi huone, ikkunallinen vaatehuone, kodinhoitohuone sekä kylpyhuone ja sauna. Kellarikerroksessa on takkahuone omalla uloskäynnillä ja wc-suihkutila. Talon katto ja sadevesijärjestelmät remontoitu täydellisesti toukokuussa 2019.

Pihalla on Salvoksen hirsinen pihasauna ja pieni viihtyisä terassi. Nurmialueilla on tilaa omalle kasvimaalle ja kukkaistutuksille. Tontti on osittain tasainen ja osittain rinteinen, josta löytyy metsikköä ja pieni pelto.

Pihassa hevostalli, josta löytyy kolme säädökset täyttävää hevoskarsinaa ja kaksi pienenmpää ponikarsinaa. Tallissa on eristetty satulahuone, rehuhuone ja pieni pesupilttuu. Tallin ylisillä on lisäksi runsaasti säilytystilaa. Tontilla myös hevosaitaus ja 2012 rakennettu salaojitettu, valaistu ja aidattu ratsastuskenttä.

Pihapiirissä on lisäksi erillinen kylmä vanha vajarakennus noin 100m2, jossa tilaa esimerkiksi heinien ja työkoneiden säilytykselle.

Vuokra : 1600€/kk
Vuokravakuus : 2kk
Vuokralainen vastaa sähköstä, lämmityksestä ja jätehuollosta oman kulutuksen mukaan ja tekee sopimuksen palveluntarjoajan kanssa.
Vuokralaisen tulee ottaa kotivakuutus vastuuosin.
Tupakointi ei sallittu

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja