Heikki
Torin käyttäjä huhtikuusta 2016
Uusimaa
Lohja, Saukkola
Omakotitontti ja talousrakennukset Lohja Saukkola
140 000 €

Omakotitontti ja talousrakennukset Lohja Saukkola

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 1 syyskuuta 13:40
Lisätiedot
Myydään Lohjan Saukkolassa Tavolan kylässä omakotitontti 5210 m2. Suojaisa ja rauhallisella paikalla sijaitseva etelään viettävä tontti, sopii hyvin pientalo/omakoti rakentamiseen.
Alueella osayleiskaava.

Tontilla on jo hyvin rakennetut aittamökki, sauna ja varastorakennus. Näitä voi käyttää lisärakentamisen aikana paikan päällä asumiseen. Rakennusoikeutta runsaasti jäljellä vielä asuin- ja talousrakennuksille. Tontilla on runsas puusto.

Aittamökki on rakennettu v. 2002, sauna v. 2012 ja varasto v. 2014.
Aittamökissä on vesi ja sähkö, sekä keittiövarusteet. Saunarakennuksessa saunan puolella on sähkö ja vesi, sekä puulla lämmitettävät kiuas ja vesipata, erilliset löyly-, pesu- ja pukuhuone, sekä oleskeluhuone, jossa kamiina ja keittiövarustus. Pihassa Biolan kuivakäymälä.

Sähköliittymä ja Lohjan kaupungin vesiliittymä, viemäriputki tuotu tontille lähelle rakennuksia. Kaikki rakennukset sähköistettyjä.

Alue sijaitsee noin tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta, 2,5 km Turun moottoritien liittymästä kohteeseen. Tie perille asti. Saukkolan palvelut n. 4 km päässä.

Oikeus yhteiseen Valkerpyyn vesistöön ja venepaikkaan, n. 2 km päässä tontilta.

Kiinteistövero 283 /v.

Yhteydenotot sähköpostilla tai iltaisin puhelimella.

Kartta:
https://karttapalvelu.lohja.fi

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja