Pasi
Torin käyttäjä tammikuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (5)
Uusimaa
Helsinki, Laajasalo | Kartta
Opel Tigra, 1.6 16v, AC-ilmastoinnilla
  • Opel Tigra, 1.6 16v, AC-ilmastoinnilla
  • Opel Tigra, 1.6 16v, AC-ilmastoinnilla
  • Opel Tigra, 1.6 16v, AC-ilmastoinnilla
  • Kartta
950 €

Opel Tigra, 1.6 16v, AC-ilmastoinnilla

Vuosimalli: 1998 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 205 457 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Ilmoitus jätetty: 6 syyskuuta 12:22
Polttoaine: - Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: -
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (0 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
Myydään katsastettuna katseita kääntävä Tigra. Katsastukseen vaihdettu pakoputki ja takajarru vasen. Putkessa tehostetut soundit ja ulostulo keskeltä takaa! tigrassa lisävarusteena Levikesarja ja projektiovalot (lisävarusteiden arvo 1100). Hankittu Pioneer USB-soitin, joka takaa hyvän äänentoiston myös sisällä. HUOM! Bensankulutus vain 7l/100km!

Hankimme toisen auton, joten Tigra ympärivuotiseen käyttöön syyshinnalla. Huom! Autoon mahdollista ostaa lisähintaan gislaved nastarenkaat ja Opel vanteet 150 euron lisämaksulla.