Mika
Torin käyttäjä marraskuusta 2016
Uusimaa
Helsinki, Etu-Vallila
15 €

Oregon lautapeli

Myydään. Ilmoittaja: Mika. Ilmoitus jätetty 30 marraskuuta 18:12.
Oregon lautapeli
  • Oregon lautapeli
  • Oregon lautapeli
  • Kartta
Osasto: Pelikonsolit ja pelaaminen Pelikonsoli: -
Sijainti: Uusimaa - Helsinki, Etu-Vallila
Hinta: 15 €
Myydään Oregon lautapeli. Peli on erittäin hyvässä kunnossa ja kaikki osat on tallessa. Suomenkielinen ohjelehti mukana.
Laatikon yksi kulma on korjattu kontaktimuovilla, muuten itse peli on aivan iskemätön.

Nouto Alppilasta.

Alla Lautapelit.fi kuvaus:

Julkaisija:Lautapelit.fi
Julkaisuvuosi:2007 , 2008
Kategoria:Lautapeli
Pelaajamäärä:2-4
Peliaika:45 min
Genre:aikuispeli, korttipeli, lautapeli, perhepeli, settien keräily
Kieli:suomi, norja, ruotsi, tanska
Suunnittelija:Åse Berg, Henrik Berg

"On vuosi 1846. Ennakkoluulottomat seikkailijat ja kokonaiset uudisraivaajaperheet jättivät kotinsa itärannikolla ja keskilännessä matkatakseen kohti länttä. He lastasivat kaiken maallisen omaisuutensa vankkureihinsa ja suuntasivat länteen yli preerioiden, autiomaiden ja vuoristojen. Monet matkaan lähteneistä päättivät asettua asumaan Oregoniin, jossa oli runsaasti riistaa ja hyvät viljelysmaat.

Pelaajat ovat saapuneet Oregoniin ja tutkivat seudun viljavia vainioita ja vuoristojen lupaavia hiili- ja kultaesiintymiä. He rakentavat satamia järvien ja jokien varsille sekä kirkkoja, kauppoja, postikonttoreita ja juna-asemia alaville maille. Heidän on myös viljeltävä maata, jotta uudisraivaajilla ja uusilla tulokkailla olisi tarpeeksi ruokaa ravinnoksi. Voittaakseen pelin, pelaajan on osattava valita oikeat hetket maan viljelemiselle ja rakentamiselle, sillä suunnittelu on tarpeen jopa Oregonin kesyttämättömässä luonnossa!

Oregon on kerrassaan loistava perhepeli, jossa sekä taidolla että sopivassa määrin myös tuurilla on oma osuutensa pelin lopputulokseen. Peliä onkin laajalti pidetty perustellusti vuoden 2007 Essenin messujen todellisena valopilkkuna."