KAUPPA
HR Solutions Finland Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (15)

Hämeentie 68 C, 2. krs.
00550 Helsinki
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.hrsolutions.fi

Osa-aikainen asiakasneuvoja Taksi Helsingille

Osa-aikainen asiakasneuvoja Taksi Helsingille

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 syyskuuta 11:00
Lisätiedot
Haemme Taksi Helsingin palvelukeskuksen iloiseen tiimiin asiakasneuvojaa osa-aikaiseen työhön. Oletko se mahdollisesti sinä, joka tulet täydentämään joukkoa loistavalla asiakaspalveluasenteella?

Palvelukeskus sijaitsee Helsingin Metsälässä ja palvelee asiakkaita kellon ympäri vuoden kaikkina viikonpäivinä. Palvelukeskuksessa pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja saat hyvän perehdytyksen tehtävään. Työyhteisössä arvostetaan jokaisen työpanosta ja tehdään töitä positiivisessa hengessä. Kyseessä on itsenäinen työ mukavan tiimin tuella varustettuna.

Hakemamme henkilö ovat reipas ja kärsivällinen asiakaspalvelija. Odotamme hyviä tietoteknisiä taitoja ja halua oppia käyttämään uusia järjestelmiä. Arvostamme aiempaa asiakaspalvelukokemusta. Toivomme, että valittu henkilö on oma-aloitteinen ja motivoitunut sekä omaa tarkan ja huolellisen työotteen.

Tunteja on tarjolla noin 10-15h/vko, joustavalla työntekijällä hyvä mahdollisuus myös lisävuoroihin. Työn pääpaino on viikonlopuissa, joten sopii hyvin myös opiskelijalle tai toisen työn ohelle!

Miksi hakisit tähän tehtävään? Nykyiset työntekijät kertovat miksi:

Työpaikalla on avoin ilmapiiri ja hyvä henki. Kiva duuniporukka, helppo tulla porukkaan mukaan.
Osa-aikainen työ soveltuu tosi hyvin toisen työn tai opiskelun oheen.
Omia ideoita voi rohkeasti tuoda esiin ja ne otetaan hyvin vastaan ja huomioidaan.
Panostetaan laadukkaaseen asiakaspalveluun. Kuunnellaan omia puheluita ja itse pääsee myös arvioimaan omaa suoriutumista asiakaspalvelupuheluista.
Työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja työviihtyvyyteen panostetaan. Työntekijöitä mm. Huomioidaan juhlapäivinä, jos on työvuorossa, on monesti tarjolla ruokaa ja herkkuja.
Palautteet ja mahdollinen kritiikki osataan antaa rakentavasti.
Työt alkaa palkallisella, noin viikon kestävällä perehdytyksellä syys-lokakuun aikana. Työsuhde on aluksi vuoden määräaikainen, mutta hyvät mahdollisuudet vakinaistamiseen on tämän jälkeen.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja