KAUPPA
HR Solutions Finland Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (15)

Hämeentie 68 C, 2. krs.
00550 Helsinki
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.hrsolutions.fi

Osa-aikainen tapahtumatyöntekijä

Osa-aikainen tapahtumatyöntekijä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 syyskuuta 10:25
Lisätiedot
Asiakkaamme Hurma Tuotanto Oy on laadukas helsinkiläinen tapahtumatuottaja. Hurman asiakkaita ovat vuosien saatossa olleet lukuisat isot yritykset, organisaatiot ja tutut brändit. Hurmalla on kaksi omaa juhlatilaa. Juhlatila M6 Helsingin kattojen yllä ja Juhlatila Espoon Talli, joihin nyt haemmekin sosiaalista ja ratkaisukeskeistä OSA-AIKAISTA TAPAHTUMATYÖNTEKIJÄÄ.

Tapahtumatyöntekijä nauttii asiakkaiden sekä työkavereiden kanssa asioinnista. Hän kykenee tekemään itsenäisiä päätöksiä sekä on tunnollinen ja vastuuntuntoinen. Asenne työntekoon on kohdillaan ja tapahtumatyöntekijä haluaa omalta osaltaan tehdä kaikkensa, että asiakkaan tapahtumat onnistuvat ja ovat ikimuistoiset.

Tyypillinen työviikko on esimerkiksi seuraavanlainen:
Perjantaina klo 12-18 juhlatilan valmisteleminen (mm. Pöytien liinoittaminen ja kattaus) sekä asiakkaan auttaminen valmisteluissa
Lauantaina esim. klo 14-22 tapahtumassa catering-tarjoilua ja muuta juhlatilasta ja tapahtuman kulusta huolehtimista
Maanantaina klo 10-14 juhlatilan siivoaminen ja lauantain tapahtuman viimeiset järjestelyt. Asiakas hakee myös loput tavarat juhlatilalta pois tähän aikaan.
Työtunteja tapahtumaviikon aikana kertyy siis kaikkiaan noin 18h.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka omaa jo hiukan kokemusta vastaavista tehtävistä sekä omaa itsenäisen ja asiakaslähtöisen työotteen. Loistava asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan ja hektinen ympäristö ei sinua stressaa. Onhan sinulla hygienia -ja anniskelupassi tai olet ne valmis omatoimisesti suorittamaan.

Valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat mahdollisimman pian ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätähän hakemuksen pikaisesti palkkatoiveineen, työpaikan hakeminen on meidän urasivuston kautta todella nopeaa ja vaivatonta! Klikkaa itsellesi uusi työpaikka.

Voit tutustua lisää yritykseen ja juhlatiloihin: https://hurmatuotanto.fi/

Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja