Sakari
Uusimaa
Espoo, Etelä-Leppävaara
Ossi Runne Trumpetilla ja tahtipuikolla
  • Ossi Runne Trumpetilla ja tahtipuikolla
  • Ossi Runne Trumpetilla ja tahtipuikolla
  • Ossi Runne Trumpetilla ja tahtipuikolla
10 €

Ossi Runne Trumpetilla ja tahtipuikolla

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 marraskuuta 14:47
Toimitustapa:
Lähetys
Tee kaupat kätevästi postitse
Lisätiedot
Ossi Runne Trumpetilla ja tahtipuikolla on Kultaisen trumpetin miehen, kevyen ja viihdemusiikin uranuurtajan persoonallinen, hauska ja jännittävä elämäkerta, joka kattaa suomalaisen musiikkielämän lähes koko kirjon.

Jatkosodan Kaartin soittokunnassa palvellut Ossi Runne joutui swingin rytmien, jazzin sykkeen ja tanssimusiikin lumoihin. Toivo Kärjen keikkaorkesterissa hän tutustui legendaarisen Topin ohella sanoittaja Repe Helismaahan, joista teoksessa riittää mehukkaita anekdootteja. Kirja sisältää myös ennen julkaisematonta tietoa Olavi Virrasta, joka oli vuosia Runnen orkesterin solistina. Ossi Runne Trumpetilla ja tahtipuikolla on Kultaisen trumpetin miehen, kevyen ja viihdemusiikin uranuurtajan persoonallinen, hauska ja jännittävä elämäkerta, joka kattaa suomalaisen musiikkielämän lähes koko kirjon.

Jatkosodan Kaartin soittokunnassa palvellut Ossi Runne joutui swingin rytmien, jazzin sykkeen ja tanssimusiikin lumoihin. Toivo Kärjen keikkaorkesterissa hän tutustui legendaarisen Topin ohella sanoittaja Repe Helismaahan, joista teoksessa riittää mehukkaita anekdootteja. Kirja sisältää myös ennen julkaisematonta tietoa Olavi Virrasta, joka oli vuosia Runnen orkesterin solistina.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja