KAUPPA
HC GYM

Kaupan kaikki ilmoitukset (1019)

Urheilu ja ulkoilu, Kuntoilu ja fitness
http://www.hcgym.fi

Ostrovit VITAMIN D3 5000IU 250 kpl
  • Ostrovit VITAMIN D3 5000IU 250 kpl
21 €

Ostrovit VITAMIN D3 5000IU 250 kpl

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 24 toukokuuta 06:55
Kunto: -
Lisätiedot
Tuote löytyy alla olevasta linkistä verkkokaupastamme

----------

RAVINTOLISÄT JA LISÄRAVINTEET
https://www.hcgym.fi/lisaravinteet.html

----------

Yli vuoden D3 vitamiinit kahdelle hengelle , kun käytetään seuraavasti:

Ensimmäinen 2 viikkoa 1 päivässä , seuraava 2 viikkoa 1 joka toinen päivä ja siitä eteenpäin 1 kapseli joka 3-4 päivä. Huom! Monet ovat testanneet D-Vitamiinin pitoisuuden verikokeessa muutaman kuukauden käytön jälkeen ja vaikka on otettu kapselit vain 1- 2 kertaa viikossa alun tiheämmän käytön jälkeen on D- vitamiinin taso ollut kuitenkin yli maksimin jonkin verran.

Eli vaikka säästätte ja otatte harvemmin , saatte kuitenkin maksimipitoisuuden ja hyvät terveysvaikutukset itsellenne ja puolisollenne/ kumppanillenne.

D-vitamiini on osittain vitamiini, osittain hormoni. Sterolin kemiallisen rakenteensa vuoksi ja koska se on ainoa vitamiini, jota tuotamme kehossamme luonnollisesti,ja sitä pidetään teknisesti hormonina.

D-vitamiinin imeytyminen vähenee ikääntyessä; siksi vanhemmat henkilöt voivat hyötyä erityisen täydentämisestä.

D-vitamiinin hyötyjä koskevassa katsaustutkimuksessa suositellaan D-vitamiinilisäaineiden käytön lisäämistä Yhdysvalloissa, jotta voidaan varmistaa riittävä saanti ja optimaalinen terveys / terveet solut / terveellinen solun toiminta.

D3-vitamiini on kehossa luonnollisesti tuotettu auringonvalosta.

D-vitamiini auttaa kalsiumin imeytymisessä.

Pohjoisen ilmaston asukkaat, joilla ei ole riittävästi altistumista auringonvalolle, eivät välttämättä saa riittävästi D-vitamiinia.

Jos käytät aurinkovoidetta suojaamaan ihosi terveyttä, kehosi luonnollinen D-vitamiinin tuotanto vähenee. Täydennys D-vitamiini on fiksu valinta käytettäessä aurinkovoidetta.

Jopa 75 prosenttia teini-ikäisistä ja aikuisista voisi käyttää enemmän D-vitamiinia.

Äskettäinen tieteellinen tutkimus osoitti, että vanhemmat aikuiset, jotka nauttivat 5000 IU D-vitamiinia plus 320 mg kalsiumia päivässä, pystyivät ylläpitämään luuntiheyden terveellisiä mittauksia.

Kansallisen osteoporoosisäätiön mukaan D-vitamiinin saanti voi olla tarpeen säätää jopa 2 000 IU: aan päivässä henkilöille, joilla on luuhaurautta, ja henkilöille, joilla on rajoitettu auringon saanti.

D-vitamiinilla on merkitystä veren kalsium- ja fosforitasojen ylläpitämisessä.

D-vitamiini auttaa ylläpitämään terveitä luita aikuisilla.

D-vitamiini auttaa ylläpitämään luita ja hampaita vahvistamalla kalsiumin ja fosforin imeytymistä.

D-vitamiini auttaa ylläpitämään tervettä immuunijärjestelmää.

Jos et saa tarpeeksi D-vitamiinia päivittäin, et välttämättä kykene absorboimaan kalsiumia syömistäsi ruuista ja kehosi on otettava kalsiumia luista.

Mitä D- Vitamiini tekee ? ja mihin D vitamiini auttaa ?

Luun terveys: Riittävä D-vitamiinin saanti on välttämätöntä luun terveydelle. Riittämättömään auringonvaloon ja alhaiseen D-vitamiinitasoon liittyy huono luun terveys, osittain siksi, että keho ei kykene absorboimaan kalsiumia ruoasta tai lisäravinteista ilman riittävää D-vitamiinia. Ikääntyessämme luun terveydestä ja niiden tiheydestä tulee tärkeämpi, koska luun tiheys heikkenee muuten vanhemmiten.

Immuunijärjestelmä: D-vitamiini on välttämätön terveelle immuunijärjestelmälle. D-vitamiini voi auttaa immuunijärjestelmää auttamalla säätelemään T- ja B-lymfosyyttejä, tukemalla makrofagien kykyä toimia kehossa ja edistämällä mononukleaaristen solujen synteesiä.

Neuromuskulaarinen toiminta: Lihaksissa on reseptoreja D-vitamiinin imeytymistä varten. Matala D-vitamiinitaso voi vaikuttaa lihaksen toimintaan ja tasapainoon.

Pakkaus 250kpl

Käyttöohje: Alun 1 per /pv jälkeen 1-2 kapselia viikossa riittää takaamaan myös kovaa urheiliville maksimaalisen D vitamiinin tason veressä.

Muista , että tässä kohtaa enemmän ei ole parempi , koska yhden vitamiinin liika-annostus vaikuttaa myös muiden viatmiinien imeytymiseen ja niiden muihin terveysvaikutuksiin.

Ravintolisä
Suositeltua annosta ei saa ylittää.
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.
Säilytä kuivassa ja viileässä poissa lasten ulottuviltä.
Säilytä poissa suorasta auringon paisteesta.
Parasta ennen on merkitty pakkaukseen.