KAUPPA
Allergia- ja Sisäilma-apu Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (12)

Sturenkatu 43
00550 Helsinki
Koti ja asuminen, Sisustus ja huonekalut
http://www.allergia-apu.fi/

Otsonaattorin vuokraus
  • Otsonaattorin vuokraus
60 €/pv

Otsonaattorin vuokraus

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 3 toukokuuta 18:18
Kunto: -
Lisätiedot
Otsonointi poistaa epämiellyttävät hajut asunnoista, autoista, asuntovaunuista, veneistä ym. Otsonointi tehoaa orgaanisiin hajuihin, kuten tupakan, eläinten, homeen, viemärin ja kalman hajuun sekä ummehtuneisuuteen. Otsoni ei sisällä mitään muita aineita kuin happea, eikä otsonikäsittelystä jää mitään kemikaalijäämiä.
Otsoni on kuitenkin haitallista hengitettynä, eikä käsiteltävässä tilassa saa oleskella. Oikein tehtynä otsonointi on kuitenkin tehokas ja turvallinen tapa poistaa epätoivottavia hajuja pysyvästi.

Otsonaattorin vuokraus on edullista. Pääkaupunkiseudulla otsonoinnin voi tilata myös palveluna, jonka hinta on normaalitapauksissa 95,00 euroa.

Esim. keskikokoisen yksiön tai huoneen hajunpoistoon tarvittavan otsonaattorin vuokra on 60 euroa ensimmäiseltä vuorokaudelta. Jos haju on pinttynyttä ja tarvitaan pitempi käsittelyaika, maksavat vuokrauksen lisävuorokaudet 10 euroa/vrk. Isommassa asunnossa tarvitaan tehokkaampi laite. Autoon tai asuntovaunuun riittää pienempi otsonaattori, jonka vuokra on 40 euroa ensimmäiseltä vuorokaudelta.