Anu
Torin käyttäjä elokuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Uusimaa
Espoo, Espoon Keskus Läntinen
PS4 LEGO Dimensions: Starter Pack peli+2 lisäosaa
30 €

PS4 LEGO Dimensions: Starter Pack peli+2 lisäosaa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 heinäkuuta 10:30
Pelikonsoli: -
LEGO Dimensions - uutta konsolipelaamiseen LEGO:lta.

LEGO Dimensions on uusi lelupeli, jossa konsolipelaaminen yhdistyy luovaan palikoilla rakentamiseen. Uudessa videopelissä voi yhdistellä toisiinsa universumin upeimpia sankarihahmoja ja vempeleitä ja antaa niiden taistella keskenään erilaisissa maailmoissa.

Oletko valmis aivan uudenlaiseen seikkailuun LEGOn kanssa? LEGO lanseeraa uuden konsolipelin, jossa rakennuspalikat ja minihahmot pomppaavat peliruudulle luoden kaikkien aikojen pelikokemuksen. LEGO Dimension -maailmassa seikkailevat Batman, Gandalf, Wyldstyle ja paljon muita LEGO:n suosituista sarjoista sekä muista yhteyksistä tuttuja hahmoja.

LEGO Dimensions on LEGO:n maailmaan sijoittuva niin kutsuttu lelupeli. Luovuutta käyttämällä siinä muodostuu aivan uudenlainen rakentamis- ja pelikokemus. LEGO Dimensions -pelissä seikkailee tuttuja minihahmoja LEGO:n eri maailmoista, kuten Lord of the Rings, The Wizard of Oz, Back to the Future, LEGO The Movie ja LEGO Ninjago. Mukana on myös DC Comicsin hahmoja, ja eri hahmojen kulkuneuvoja ja vempeleitä voi yhdistellä aivan uudella tavalla.

Pakkaus sisältää:

LEGO Dimensions -videopeli
LEGO-lelualusta
Palikoita LEGO portaalin rakentamiseen
Kolme LEGO minihahmoa (Batman, Gandalf ja Wyldstyle)
LEGO Batmobile -kulkuneuvon

Mukaan:
LEGO Dimensions - Level Pack: Homer hahmo
LEGO Dimensions - Fun Pack: E.T. lisäosa

Ilmoittajan toimitustavat