P*skan palvelun illallinen - Elämyslahjat.fi
  • P*skan palvelun illallinen - Elämyslahjat.fi
  • P*skan palvelun illallinen - Elämyslahjat.fi
  • P*skan palvelun illallinen - Elämyslahjat.fi
  • Kartta
50 €

P*skan palvelun illallinen - Elämyslahjat.fi

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 joulukuuta 13:16
Lisätiedot
Erinomaisella tavalla p*skaa palvelua!

P*skan palvelun illallinen on juuri sitä, mitä nimi lupaa. Jos joskus olet kokenut saaneesi suorastaan hävyttömän huonoa palvelua, on se melko varmasti pientä verrattuna tähän kokonaisuuteen, mikä nyt on luvassa.

Nyt voi sattua ja tapahtua mitä vaan ja juuri se, mitä et halua tapahtuvan kun olet kun olet nauttimassa rauhallista illallista. Mikä kuitenkin parasta, tällä kertaa tämä toiminta saa naurattaa, ja naurattaakin.

A´la carte ruokailun yhteydessä yhdistyy sekä illallinen että esitys. Tarjoilijoina toimii ammattinäyttelijät, jotka eivät päästä illlallisvieraita helpolla. Luvassa on naljailua, v**tuilua, hassuttelua ja kaikenkaikkiaan asiattominta palvelua mitä olet ikinä saanut eli taatusti myös hauskinta! Lunta tupaan Etelä-Helsingin kermaperseille!

Konsepti on saanut alkunsa huippusuositusta amerikkalaisesta Dick's Last Resort -ravintolaketjusta ja se on saanut Suomessa aplodien saattelemana mahtavan vastaanoton.

Illallisia järjestetään valikoituina päivinä Helsingissä viihtyisässä kahvila-taidenäyttely-vintage-vaatemyymälä Ruplassa.

Menu on sopiva myös kasvissyöjille ja vegaanaille ja muillekin hipeille.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämys sisältää kolmen ruokalajin illallisen ja jos hyvin käy, saattaa olla, että ruokajuomaakin on tarjolla.

Kenelle elämyslahja sopii?

Paskan palvelun illallinen on hauska ja ikimuistoinen kokemus ja se soveltuu kaikille, jotka ovat tottuneet liian hyvään palveluun ja totisiin illalliskutsuihin.

***

Mikä on Elämyslahjat?

Elämyslahjat on Suomen suurin elämysten verkkokauppa. Myymme tavaran sijaan unohtumattomia muistoja. Olemme toimineet vuodesta 2010 lähtien ja meiltä löytyy yli 1200 elämyslahjaa. Tutustu lahjaideoihin osoitteessa www.elamyslahjat.fi.

***

Nouto Kampin tai Ison Omenan myyntipisteeltä.