Pakohuonepaketti (Elämyslahjat.fi)
  • Pakohuonepaketti (Elämyslahjat.fi)
  • Pakohuonepaketti (Elämyslahjat.fi)
  • Pakohuonepaketti (Elämyslahjat.fi)
  • Kartta
100 €

Pakohuonepaketti (Elämyslahjat.fi)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 elokuuta 18:57
Paketti pakohuonepelien ystävälle

Suosituin ja kattavin huonepakopelien elämyspakettimme, joka sisältää yli 40 huolella valittua huonepakopeliä. Pakohuonepaketti sisältää laajimman valikoiman huonepakopelejä ympäri Suomen. Pakohuonepaketti on koottu niin, että sen saaja löytää itselleen varmasti mieluisan pakohuonepelin oli kyse sitten anopista, pikkuveljestä tai rakkaasta.

Huonepakopelit ovat pelejä, joissa pelaajalla on 60 minuuttia aikaa ratkaista huoneessa olevat pulmat ja haasteet, sekä suoriutua ulos huoneesta. 60 minuuttia, riittääkö aika lahjansaajalle?

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Pakohuonepakettiin on koottu kymmeniä erilaista huonepakopelejä. Nämä elämykset sijoittuvat monelle eri paikkakunnalle. Lahjan saaja saa itse valita yhden elämyksen paketin sisältämistä vaihtoehdoista, juuri sen itselleen mieluisimman.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Pakohuonepelit ovat olleet yksi suosituimmista elämyksistä vuonna 2016. Tämä ilmiö on koukuttanut niin vanhemmat kuin nuoremmatkin elämyksien ystävät.

Pakohuonepaketti soveltuu kaikille, jotka haluavat päästä kokeilemaan jotain uutta ja erilaista. Pakohuonepaketti on suosituin elämyspakettimme ja se on varma vaihtoehto, kun haluat antaa uuden kokemuksen.

Lue lisää: https://www.elamyslahjat.fi/lahjat/pakohuonepaketti

Nouto Kampin tai Ison Omenan myyntipisteeltä.