Otto Päivinen
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (292)
Uusimaa
Kerava, Alikerava
Paratiisisaaren naiset - Shirley Conran
3 €

Paratiisisaaren naiset - Shirley Conran

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 12 syyskuuta 01:15
Lisätiedot
Hyväkuntoinen kovakantinen kirja ilman kansilehteä.

Tekijä: Shirley Conran
Kustantaja: WSOY
Painovuosi: 1988 (1.painos)
Sivumäärä: 634

SILVANA syntyperältään italialaista ylimystöä, Nexusin kansainvälisen kaivosyhtiön pääjohtajan vaimo. Keski-ikää lähentelevä, pastan pyöristämä Silvana on ikävystynyt ja tuntee itsensä täysin 
tarpeettomaksi.
ANNIE arka ja näkymätön hiirulainen, jonka aika näyttää menevän kokonaan perheestä huolehtimiseen. Annie kammoksuu mielessään sitä päivää kun hänen neljä villiä poikaansa lähtevät kotoa.

PATTY pronssinruskea terveysintoilija. Ironista, että juuri hän, oikea malliyksilö, synnytti lapsen joka on parantumattomasti sairas ja vaatii loputonta kärsivällisyyttä.
CAREY kookas, kullanruskeatukkainen nainen, pienen toimiston apulaisarkkitehti, jonka identiteetin ja uran hänen miehensä kokee uhaksi ylenemiselleen Nexusin tulevaksi pääjohtajaksi.
SUZY tyrmäävän seksikäs ja harkitun avuton. Koulunsa keskeyttäneeksi, tavallisista oloista lähteneeksi tytöksi hän tuntee pärjänneensä hienosti onnistuttuaan nappaamaan menestyvän ja rikkaan miehen.

Shirley Conranin viidakkoseikkailun viisi naista ovat tottuneet ylelliseen elämään ja saamaan kaiken mitä rahalla voi saada. Nyt he joutuvat hautamaan keskinäiset kaunansa ja taistelemaan oman sekä toistensa hengen puolesta.
Uuden-Guinean lounaisrannikolla sijaitsevalle Pauin saarelle on juuri valmistunut loistohotelli niitä rikkaita varten, jotka ovat nähneet jo kaiken. Päällisin puolin Paui vaikuttaa paratiisilta, mutta hotellin aidatun puistoalueen takana alkaa villi, uhkaava viidakko. Sen sotaisimmat alkuasukasheimot harjoittavat yhä pääkallonmetsästystä ja kannibalismia.
Hotellin ensimmäisiä vieraita on amerikkalainen seurue, viisi kansainvälisen kaivosyhtiön huippujohtajaa vaimoineen.
Naisille järjestetään huviristeily rannikolla. Paluumatkalla huvijahti vioittuu ja naisten on palattava kävellen viidakon läpi hotelliin
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja