KAUPPA
115 000 €

Paritalo huvila upealla merinäköalalla Alanyassa

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 175 m² Huoneita: 4
Maa: Turkki Kaupunki: Alanya
Lisätiedot
Upea 3 makuuhuoneen paritalo huvila rauhallisella alueella Alanyan Demirtasissa.

Tämä tyylikäs 175 m2: n paritalo huvila on kauniisti sisustettu ja kalustettu klassilliseen tyyliin. Avarassa ja viihtyisässä olohuoneessa on avotakka tunnelmallisia talvi-iltoja varten. Olohuoneen yhteydessä on moderni keittiö ja ruokailutila, josta pääsy ulos lasitetulle ja katetulle terassille. Terassilta on kaunis näkymä puutarhaan ja täällä voi joko rentoutua tai vain katsella maailman menoa. Tässä kerrokssa on myös kylpyhuone ja kierreportaat yläkertaan.

Yläkerrassa on kylpyhuone ja 3 makuuhuonetta, joista 2 omalla parvekkeella. Laskettavat tikkaat johtavat ylimmäiseen kerrokseen ja suurelle kattoterassille. Täältä on upeat näkymät merelle ja lähiympäristöön. Ranta sijaitsee vain 530 metrin päässä.

Itse kompleksi sijaitsee rauhallisella alueella maaseudulla. Huvilaa ympäröi vihreät nurmikot ja kaunis hyvin hoidettu puutarha. Asukkaiden käytettävissä on uima-allas ja aurinkoterassi upealla merinäköalalla, yksityinen pysäköintialue ja ympäri vuorokauden toimiva vartiointi.

Demirtas on rauhallinen ja hiljainen pieni kaupunginosa aivan lyhyen matkan päässä Gazipasan lentokentää jonne Finnair lentää suoraan Helsingistä ympärivuoden! Täällä on aito turkkilainen tunnelma, mutta vilkkaammat Alanya ja Mahmutlar ovat vain lyhyen matkan päässä.