Pekka Auvinen
Torin käyttäjä huhtikuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (26)
Patong Beach
  • Patong Beach
  • Patong Beach
  • Patong Beach
  • Patong Beach
  • Patong Beach
  • Patong Beach
  • Kartta
110 000 €

Patong Beach

Myydään. Ilmoittaja: Pekka Auvinen Ilmoitus jätetty 6 maaliskuuta 12:13.
Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: - Huoneita: -
Maa: Thaimaa Kaupunki: Phuket, Patong Beach
Hinta: 110 000 €
Juuri valmistuneita korkeatasoisia huoneistoja Phuketin Patongin rannalla. Huoneistot sijaitsevat korkealla rinteellä josta avautuu upeat näköalat. Matkaa rantaan on noin 800 metriä.

Taloyhtiö koostuu 13 erillisestä rakennuksesta, joissa jokaisessa on oma uima-allas. Valittavissa on 60 neliön, 70 neliön ja 120 neliön huoneistoja studiona, sekä yhdellä ja kahdella makuuhuoneella. Huoneistoissa on oma parveke. Asukkaiden käytettävissä on kuntosali, spa, yhteyskuljetus rantaan, sekä ravintola.

Erinomainen sijoituskohde. Rakennuttaja takaa kohteen omistajalle 7% vuosittaisen nettovuokratuoton 15 vuoden ajaksi. Nettotuotto maksetaan omistajalle aina vuoden alussa ennakkoon.

Takuuvuokratuottokohteissa rakennuttajalla sekä hotelliyhtiöllä on sopimus kiinteistön toimimisesta osittain hotellina.

Tuotto perustuu siihen, että huoneiston omistaja vuokraa oman asuntonsa hotelliyhtiölle, joka taas käyttää asuntoa hotellihuoneistona. Omistaja saa vuokran hotelliyhtiöltä vuoden alussa ennakkoon - ilman riskiä siitä, että huoneiston käyttöaste jää alhaiseksi.

Operoivat hotelliketjut ovat usein suuria kansainvälisiä ketjuja kuten esimerkiksi Sheraton tai Best Western. Keskimäärin hotelliyhtiöiden ja rakennuttajien välinen yhteistyö on pituudeltaan noin 3 - 15 vuotta. Optiot jatkosta voivat olla mahdollisia. Yleensä asunnon omistajalla on oikeus käyttää omaa huoneistoaan noin 2 - 4 viikkoa vuosittain.

Vuokraohjelmiin liittyminen on täysin valinnaista, eli huoneistoaan voi käyttää asumiseen tai vuokrata itse vapaasti eteenpäin.

Hinnat alkaen 60 neliön asunnolle 110 000 euroa. (4,300,000.00 baht )

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin