Paroni-Kontula
Torin käyttäjä lokakuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (43)
Uusimaa
Helsinki, Kontula - Vesala
Peri brittiläinen Windsor-tuoli
  • Peri brittiläinen Windsor-tuoli
  • Peri brittiläinen Windsor-tuoli
100 €

Peri brittiläinen Windsor-tuoli

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 helmikuuta 10:46
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun teet kaupat tuotteesta, sovi myyjän kanssa vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, kotiin vai Postin toimipisteeseen.
Lue lisää
Lisätiedot
Tätini toi tullessaan Hänen Majesteettinsa mailta takaisin Suomen Turkuun tämän brittiläisen klassikon, perinteisen Windsor-tuolin.
Materiaalista osaan sanoa että se on puuta, mutta en tiedä enempää.
Tämä tuoli tyyppi on kehitetty alkujaan puutarhakäyttöön, kun 1700-luvulla huviretket tulivat muodikkaiksi. Tuoli oli kevyt siirtää, jolla saatiin helpotettua palveluaväen työtä.

Hänen Majesteettinsa alamaiset saattavat maksaa laadukkaista vanhoista tuoleista jopa yli 1000 puntaa, mutta minun asiantuntemukseni ei riitä niin pitkälle, että osaisin sanoa tämän tuolin laadusta, sen enempää, että se on hieman iän syömä, ja saattaa olla, että sen eräät liitokset tarvitsisivat reipasta ulkoilmaelämää tai tipan liimaa, jota toimittaa puusepän tarvikkeita myyvät asiantuntijayritykset.

Nyt, siirtyessäni lähemmäs kaupungin ydintä, myyn tämän hienostuneen puutarhan klassikon hintaan 100 euroa.

Jos olette kiinnostuneita, voitte tulla katsomaan sitä nykyiseen residenssiini, Helsingin Vesalaan.

Postitus ei onnistu.

Ja kuten aina, tämänkin istuin on myynnissä siellä ja täällä, joten jos näette yksinäisen miehen istuvan kylmällä asemalla, voitte tulla juttusille.

Koska olette lukeneet tänne asti, katsokaa muutkin ilmoitukset, mitä minä, kulttuuritoimittaja, vanginvartija ja kaksi kummaa tätiäni olemme saalistaneet liki 100 vuoden aikaka.