Sanna
Torin käyttäjä lokakuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (20)
Uusimaa
Helsinki, Sörnäinen
Pesukone 6kg Miele
  • Pesukone 6kg Miele
  • Pesukone 6kg Miele
400 €

Pesukone 6kg Miele

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 marraskuuta 19:49
Lisätiedot
Erinomaisessa kunnossa oleva vähäiselle käytölle jäänyt Mielen parempilaatuinen pesukone. Valmistettu Saksassa ja tehty kestämään 10 000 käyttötuntia, mikä vastaa 20 vuoden käyttöä tavan kotitaloudessa. Paljon pesuohjelmia, hellävarainen hunajakennorumpu pidentää tekstiilien käyttöikää, huikea 1600 kierroksen linkous mikä pienentää huomattavasti pyykin kuivumisaikaa niin narulla kuin kuivurissakin, määräautomatiikka, vedenoton turvallisuustekniikka mikä estää vuotovesivahingot, siis aivan kaikki herkut ja plussaa tietysti se, että diginäytön kieli on valittavissa, sekä ajastitoiminnot, lapsilukko jne.

Ikää kymmenkunta vuotta, ollut hyvällä pidolla ja suunniteltua huomattavasti vähäisemmällä käytöllä. Kone on kuin uusi. Kone painaa 96kg, on vakaa eikä hypi seinille lingotessaan, kuten halvat rakkineet tekevät.
Kaikki pesukerrat tehty zeoliitittomilla ja hajusteettomilla pyykinpesuaineilla, joten koneen letkustot ja putkistot ovat puhtaat syövyttävistä hajusteista ja kivettyneestä savesta. Näitäkään tuskin siis tarvii vaihtaa vielä vuosiin.
Säännöllisesti käytetty myös keitto-ohjelma tyhjänä, mikä puhdistaa koneen.
Kaikki kerrat pyykkäri on ollut täysin huoltovapaa, korjaajia ei ole tarvittu. Hyväkuontoinen ja tempouilematon kodinkone, jonka uskallan myydä vaikka ammattikäyttöön. Kone on tosiaan tehty kestämään ison perheen laskennallinen pyykkäysmäärä 20 vuoden ajan, mutta meillä käyttö jäänyt perhekoon pienennyttyä dramaattisesti puolella hyvin vähäiseksi alusta alkaen.

Mukaan metallinen koneelle tarkoitettu jalusta. Jalustan etu on pyykkikoneen saaminen vatupassiin myös erittäin epätasaisella lattialla ja että pölyt ja liat eivät kerry koneen alustaan aiheuttamaan lattian ja koneenpohjan korroosiota ja bakteerikasvustoja. Semmoinenkin maksaa satasen verran kodinkoneliikkeessä, tai hempulin nyt voi ehkä saada halvemmalla. Rummun kuljetustuet sisältyvät hintaan.

Myyn ainoastaan, koska muutimme asuntoon, jossa ei voi pestä pyykkiä ilman asunnon muutostöitä.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja