KAUPPA
International Hacienda Oy / IHonline.fi

Kaupan kaikki ilmoitukset (11)

Uus-Nopontie 194
05620 Hyvinkää
Vapaa-aika ja harrastukset, Hevoset ja hevosurheilu
https://ihonline.fi

Photizo Sport
  • Photizo Sport
  • Photizo Sport
  • Photizo Sport
  • Photizo Sport
  • Photizo Sport
  • Photizo Sport
348 €

Photizo Sport

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 lokakuuta 15:28
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Photizo Sport LED-valohoito hyödyntää puna- ja infrapunavalon parantavaa voimaa tietyillä aallonpituuksilla ja taajuuksilla. Se kiihdyttää paranemista aktivoimalla kehon omaa kipua poistavaa ja rentouttavaa 'lääkitystä'. Photizo Sport lisää verenvirtausta hoidettavalla alueella ja se mahdollistaa kaikkien kuonaineiden poistumista alueelta nopeasti.
Photizo Home Care -laitteet ovat puna- ja infrapunavaloa välittäviä LED-valolaitteita, joiden valo tunkeutuu ihoon energian tuotannon ja muiden metabolisten prosessien stimuloimiseksi kohdealueilla. Infrapunavalo on yksi ainoista fyysisistä hoidoista, jotka toimivat parantavan vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Photizo Sport on lääkinnällisten laitteiden kategoriassa CE-hyväksytty akuutin kivun hoitoon kotioloissa

Photizo® nopeuttaa paranemisen vaiheita, lievittää kipua, turvotusta ja tulehdusta, vähentää lihaskramppeja ja -jumeja ja lisää verenkiertoa voimakkaasti. Se kasvattaa veri- ja imusolun kokoa ja stimuloi immuunijärjestelmää, joka puolestaan varmistaa, että kuona-aineet poistuvat. Se puhdistaa ja parantaa hapen virtausta sekä ravinto- ja lääkeaineiden vaikutusta hoidetulla alueella.

Lue lisää Photizoista www.photizo.fi

Hakusanat: Ratsastus, urheilu, urheilijat, liikunta, kuntoilu, valohoito, valohoito iholle, ihon valohoito, kasvojen valohoito, valohoito kotona, haavojen valohoito, ihonhoito valolla, led valohoito, led-valohoito, valohoito kasvoille, valohoitolaite, laser, turvallinen valohoito, lihakset, kivut, kipu, särky, nivelet,infrapunavalo, infrapuna, hoitolaite, hoida kotona, hoida itseäsi kotona, kotikäyttöön valohoitolaite