Marjaana
Torin käyttäjä heinäkuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (36)
Uusimaa
Helsinki, Siltamäki | Kartta
Pojan toppatakki 152cm Reima
  • Pojan toppatakki 152cm Reima
  • Pojan toppatakki 152cm Reima
  • Pojan toppatakki 152cm Reima
  • Pojan toppatakki 152cm Reima
  • Pojan toppatakki 152cm Reima
  • Pojan toppatakki 152cm Reima
  • Kartta
10 €

Pojan toppatakki 152cm Reima

Ulkovaatteet, koko: 146/152 (10-12 vuotta), poikien

Myydään käytetty hyväkuntoinen Reima Progress -toppatakki pojalle kokoa 152 cm. Takin päällikangas tummanharmaa, jossa kapea tiheä vinoviivoitus vaaleanharmaalla.

Takin etuvetoketjun alla ja päällä on tuulilistat. Päällimmäinen tuulilista kiinnittyy vetoketjun päälle tarranauhoin. Edessä kaksi vetoketjullista läpällistä taskua edessä. Vasemmanpuoleisen taskun läpän päällä tekstikirjailu "progress". Takin sisällä vetoketjullinen povitasku. Lisäksi vasemmassa hihassa vetoketjullinen tasku.

Helmassa on nauhakujassa kuminyöri ja nyörissä sivusaumojen kohdalla stopparit, joista helman väljyyttä voi säätää. Helmassa sisäpuolella myös vuorikankaasta tehty "lumilukko", joka estää lumen pääsyn helman alta takin sisään. Irrotettava huppu kiinnittyy pääntielle painonapein ja pystykauluksen edessä tarranauhoin. Hupussa takana tarranauhallinen hihna, josta hupun kokoa (syvyyttä) voi säätää. Hihansuissa ulkopuolella tarranauhalliset hihnat, joista hihansuun väljyyttä saa säädettyä. Hihansuiden sisäpuolella resoreina joustavasta kankaasta tehdyt kämmekkäät, joissa peukaloaukot.

Oikeanpuoleisen taskun päällä on läiskän muotoinen heijastinprintti. Heijastimet myös hihataskussa vetoketjun suojassa ja hupun tarranauhassa takana.

Takin päällikangas on tuulta ja kosteutta pitävää kangasta (96% polyamidi, 4% polyuretaani). Vuori pystykauluksessa ja selän keskiosassa pehmeää velouria (100% polyester), muualla sileää vuorikangasta (100% polyester). Päällikankaan ja vuorin välissä vanu 100% polyesteriä.

Konepesu nurin käännettynä 40 asteen lämpötilassa, ei huuhteluainetta huuhteluveteen, varovainen rumpukuivaus sallittu.

Takin yleisilme on siisti. Päällikankaassa näkyy kuitenkin pientä kulumaa helmassa oikean sivusauman vieressä ja hihoissa takana kuminauhakujan vieressä. Oikeaan hihaan tullut reikä on paikattu kiinnisilitettävällä mustalla ulkoilukangaspaikalla (kts. viimeinen kuva).

Takin mitat:
- Kainalo-kainalo 52 cm
- Kainalo-hihansuu 48 cm
- Niska-helma 70 cm
Katso ilmoittajan toimitustavat