Polar Yritys
Torin käyttäjä kesäkuusta 2022
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Uusimaa
Helsinki, Punavuori
Polar Pacer Pro -GPS-juoksukello musta/harmaa
  • Polar Pacer Pro -GPS-juoksukello musta/harmaa
  • Polar Pacer Pro -GPS-juoksukello musta/harmaa
299 €

Polar Pacer Pro -GPS-juoksukello musta/harmaa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 marraskuuta 20:34
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Polar Pacer Pro on uuden sukupolven juoksukello heille, jotka tavoittelevat huippusuoritusta. Siinä on ultrapitkä akun kesto ja sen uusi integroitu antennirakenne parantaa GPS-seurannan tarkkuutta. Sen hyödylliset treeniominaisuudet sekä yksilölliset palautumis- ja uniominaisuudet auttavat kehittymään paremmaksi juoksijaksi. Huippukevyen rakenteen, kirkkaan näytön ja sisäänrakennetun ilmapainemittarin ansiosta saat jokaisesta lenkistä kaiken irti.

Polar Pacer toimii yhdessä Polar Flow -treenialustan kanssa. Sen kattavien suunnittelu- ja analyysityökalujen, kuten automaattisten treenipäiväkirjojen ja edistymisraporttien, avulla varmistat, että saat harjoittelustasi kaiken irti. Polar Flowssa voit muokata kelloasi helposti yli 130 lajiprofiilin valikoimasta.

1.Tarkka GPS
Uusi integroitu antennirakenne parantaa GPS-seurannan tarkkuutta.

2. Juoksuteho- ja suorituskykytestit
Katso reaaliajassa, kuinka monta wattia tuotat jokaisella askeleella ja selvitä tehoalueiden avulla harjoitusteho, joka parantaa parhaiten juoksusuoritustasi.

3. Pitkä akun kesto
Akun kesto ei jätä sinua pulaan, sillä saat jopa 35 tuntia yhtenäistä treeniaikaa täydellä GPS:llä ja sykkeenmittauksella ja jopa 100 tuntia virransäästötiloilla. Kellotilassa 24/7 sykeseurannalla akku kestää jopa 7 päivää.

4. MIP-värinäyttö
Entistä kevyempi lasi ja parempi taustavalo parantavat näytön kontrastia, selkeyttä ja käyttömukavuutta kaikkina vuorokauden aikoina. Navigointi tapahtuu viidellä tukevalla näppäimellä.

5. Keskeiset älykello-ominaisuudet
Älykellon keskeiset ominaisuudet kuten musiikin hallinta, sääennuste sekä puhelimen ilmoitukset pitävät sinut ajan tasalla.

6. Parempi suoritin
Nopea, sulava ja tehokas toiminta ja näyttöjen selaus.

7. Navigointityökalut
Komoot on huipputason reittisuunnittelu- ja navigointisovellus, jonka avulla on helppo luoda, katsella ja muokata reittejä kaikenlaisia seikkailuja varten. Reitti on helppo synkronoida kelloon, ja reaaliaikaisen ja yksityiskohtaisen opastuksen ansiosta suuntasi on aina oikea.