Joonas Ahonen
Torin käyttäjä maaliskuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (29)
Uusimaa
Helsinki, Itä-Pasila | Kartta
Puku, mellakka, miesten, 165-185cm
  • Puku, mellakka, miesten, 165-185cm
  • Puku, mellakka, miesten, 165-185cm
  • Puku, mellakka, miesten, 165-185cm
  • Puku, mellakka, miesten, 165-185cm
  • Puku, mellakka, miesten, 165-185cm
  • Puku, mellakka, miesten, 165-185cm
  • Kartta
500 €

Puku, mellakka, miesten, 165-185cm

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 marraskuuta 11:15
Puvut ja bleiserit, koko: 52 (L), miesten

Myydään otsikon mukaisesti mellakkapuku. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa itsenäisyyspäivää kuin katsella linnanjuhlia vesisateessa vahtivia poliiseja lämpöiseltä kotisohvalta, omaan mellakkapukuun sonnustautuneena?

Virkavalta käyttää tätä mellakan vastaisiin toimiin mm. lähi-idän maissa ja Kiinassa. Mietippä millainen varustus siellä pitää poliisilla olla, kun kansa alkaa rettelöidä.

Asu täyttää Kiinan kansantasavallan asettaman joukkojenhallintaan liittyvän kokovartalosuojuksen määrittelevän standardin GA420-2008.

Kiinassa on testeissä havaittu, että puvun rinta- ja selkäsuojat kestävät standardin vaatimat vähintään 100 joulen vahvuudella tapahtuvaa hyökkäystä standardien määrittelemällä puukolla, vähintään 120 joulen voimalla kohdistettua kineettistä iskua (lauta, pesari) murtumatta.

Puku on tehty palamattomista materiaaleista. Palamaton materiaali tarkoittaa, että jos otat polttopullosta, niin puku kyllä palaa siinä missä mikä tahansa muukin ja grillaa sisällään olevan pekonin, mutta kun polttopullosta tirskunut paloaine on joko palanut loppuun tai poistettu puvusta, palo sammuu alle 10 sekunnissa. Materiaali ei siis ylläpidä itsessään tulipaloa. Viisainta kuitenkin olla kokeilematta.

Asu on ns. modulaarinen, eli voit pukea siitä haluamasi osat. Yläosa on jaettu rinta- ja selkäsuojuksen käsittävään paitaan sekä paitaan kiinnitettäviin käsisuojuksiin, jotka alkavat olkapääsuojuksista päättyen käsivarren hihoihin. Munasuojatkin tulevat mukana, samaten kuin käsineet jotka peittävät käden selkämyksen ja rystyset.

Kiinnitykset ovat pikamallisia eli rintapanssari ja selkäsuojus kiinnitetään vahvalla tarranauhalla, suojukset kumppareiden päässä olevilla hakasilla.

Koko: Sopii 165-185 senttisille. Eri osien istuvuutta voi säätää kiinnitysnauhoilla joustavasti tuon mittaisille.

Paino: 7 kiloa

Täyttää standardissa GA420-2008 asetetut vaatimukset joukkojenhallinta-asulle.

- Postitus 20e, maksu etukäteen tilisiirtona
- Noudettaessa myös käteinen

Ilmoittajan toimitustavat

Nouto: Pasila, Helsinki Mainos: Osta Postin lähilokero, alkaen 1,90 €