KAUPPA
Hankola Minna Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV/LVV/KiAT/NHS 044 972 4489
239 000 €

Raasepori Mustio Askersintie 53-55 6h, k, 2 aulaa,

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 30 elokuuta 09:04
Sijainti: Mustio, Raasepori, Uusimaa Asuinkerrosten määrä: Omakotitalo
Osoite: Askersintie 53-55 Omistusmuoto: Oma
Asuinpinta-ala: 200 m² Kunto: Tyydyttävä
Pinta-ala: 300 m² Parveke: Ei
Huonejärjestys: 6h, k, 2 aulaa, kuisti, 3 isoa varastohuonetta + kellarissa pesutilat ja varastoja Asunnossa sauna: Ei
Huoneita: 6 Vapautuminen: Noin 2 kk kaupasta/sopimuksen mukaan
Lisätiedot
Villa Bozena! Rakkaudella asuttu ja aivan mieletön, yli 6000 m² kokoinen paikka Mustion keskustassa. Tasaisella tontilla on pieni metsikkö, josta keräät sieniä ja marjoja omiksi tarpeiksi. Puutarhurillekin täällä on mainiot mahdollisuudet. Pihapiirissä asuintalon lisäksi seisovat kaksi vanhaa; valtavan kokoinen varastorakennus, jossa tilaa on riittämiin, vaikka minkälaiseen säilytykseen sekä pieni mökki, jonka kunnostamistoimet ovat jo hyvällä alulla ja josta teet vaikkapa idyllisen pihasaunan. Piha on kokonaisuudessaan aidattu.

Ja tämä Villa, jossa astut menneeseen aikaan, on harvinainen herkku. Talossa on onnistuttu säilyttämään paljon vanhaa ja suurelta osin pinnat ovat alkuperäisessä ja myös hienossa kuosissaan, joka on kyllä upea juttu. Ei ole pilattu vääränlaisilla valinnoilla tämän talovanhuksen henkeä ja tunnelmaa. Alakerrassa on ison ja pienemmän salin puiset lankkulattiapinnat hiottu ja pintakäsitelty ja ne ovatkin uuden veroisessa kuosissaan, sillä lattiat on tekemisen jälkeen suojattu pahvilla. Näiden kahden salin pintoja on muutenkin hienosti päivitetty mm. kipsisin kattoruusukkein ja -listoin ja isoon saliin on rakennettu uusi kakluuni. Alakerrassa on myös todella tilava makuuhuone, josta on käynti eteisaulaan ja isoon saliin.

Yläkerran kolmesta isosta huoneesta ja valoisasta aulatilasta sekä varastohuoneista löytyy tila kuin tila omiin tarpeisiisi. Yläkerrassa on myös käytöstä poistettu pesuhuone, jota koristaa vielä vanha tassuamme. Yläaulasta on pääsy talon pihan puoleiselle parvekkeelle. Kellarissa on aihio saunalle ja myös pesutilat sekä lisäksi tekninen huone ja paljon erilaista varastotilaa. Kellarin ilman laatu on muuten hyvä ja raikas.

Ettei jäisi epäselväksi, vaatii talovanhus remontteja, kuten mm. sähköt, putkistot ja pesu- sekä wc-tilat ja varmasti myös muutakin tekemistä on tiedossa. Ja niin kuin kuvista näkyy, olisi kasvojen pesu varmasti aiheellista. Talo rakastaisi sitä, että löytyisi sellainen uusi omistaja, joka ymmärtäisi vanhan ja arvokkaan ja osaisi hyödyntää jo olemassa olevaa sitä huoltamalla ja kunnostamalla ja uudistusten osalta osaisi ottaa huomioon perinteet ja oikeat tavat remontoida vanhaa.

Jos koet nyt sydänalassasi pelastajan piston ja näet jo itsesi täällä talovanhusta hoitamassa, ole yhteydessä ja sovitaan käynnille privaattiaikaa.

RE/MAX Via Lohja
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta: 239 000 € Kiinnitykset: -
Hinta: 239 000 € Vesimaksu: -
Velkaosuus: - Vesimaksun lisätiedot: -
Neliöhinta: 1 195 €/m² Lämmityskustannukset: -
Yhtiövastike: - Kiinteistövero: 355,20 (2021)
Hoitovastike: -
Rahoitusvastike: - Esittelyssä: -
Muut kustannukset

Sähkön kulutus ollut noin 19 000 kWh/v päiväsähkö ja 11 000 kWh/v yösähkö. (1 hlö, salin takkaa käytetty säännöllisesti lämmitykseen). Vesimaksut kaupungin taksojen mukaan. Käyttösähkö, puhtaanapito ja muut kulutuksiin perustuvat maksut kulutustottumusten ja perhekokoon mukaan. Lisäksi mm. nuohous ja vakuutukset sekä varainsiirtovero 4 % (ei koske ensiasunnon ostajaa).

Asunnon tilat ja lisätiedot
Kohteen tilat ja lisätiedot
Varusteluun kuuluu: Sähköliesi, mikroaaltouuni, jenkkijääkaappi (musta SMEG), puuhella, alkuperäiset kaapistot ja pinnat muutoinkin alkuperäisiä. Tiskipöytätaso laminaattia. Taulu talosta ja valokuvat alkuperäisistä omistajista kuuluvat kauppaan.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesutilat ovat kellarissa ja lattiat ovat raakabetonia. 1 suihku pesuhuoneessa ja löylyhuoneessa ei ole enää kiuasta. Tilassa on alkuperäinen pyykinpesuun käytetty pata.
Lähipalvelut
K-kauppa Mustio alle 200 m
Muuta merkittävää tietoa
Asuinrakennus on asemakaavassa merkinnällä sr-2; kaupunkikuvan säilymisen kannalta tärkeä rakennus, jonka säilyminen on suotavaa, mutta sen korvaaminen ympäristöön sopeutuvalla uudisrakennuksella on mahdollista. Korjaus- ja muutostöiden tulee olla sellaiset, että rakennuksen kaupunkikuvan kannalta tärkeä luonne säilyy. Uudisrakennuksen tulee koon, kattomuodon, julkisivujäsentelyn, rakennusaineiden ja värin puolesta sopeutua kaupunkikuvaan ja ympäröivään rakennuskantaan.
Kaavoitustiedot
Sähköposti: kaavoitusraasepori.fi
Käyntiosoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari

Kiinteistö sijaitsee asemakaava-alueella ja on edelleen tyypiltään tila. Kiinteistö tulisi mitata tontiksi - Rakennuslupaa vaativille toimenpiteille ei voida myöntää lupaa ennen tontiksi muodostamista. Lisätietoja: https:/www.raasepori.fi/asuminen-ja-ymparisto/rakentaminen/kartta-ja-mittauspalvelu/mittausosaston-lomakkeet/
Talon ja tontin tiedot
Uudiskohde: Ei Lämmitys: Sähkö, muu
Rakennusvuosi: 1950 Energialuokka: Ei energiatodistusta
Talotyyppi: Omakotitalo
Huoneistojen määrä: - Tontin koko: 6 730 m²
Kerroksia: 3 Tontin omistus: Oma
Hissi: Ei Tontin vuokra: -
Rakennusmateriaali: Puu Tontin vuokra päättyy: -
Kattomateriaali: Saumapelti Tontin vuokraaja: -
Kattotyyppi: Harja Kaavatilanne: Asemakaava
Antennijärjestelmä: Ei
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla