Tuula Laine
Torin käyttäjä heinäkuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (4)
Uusimaa
Nurmijärvi, Palojoki
Koulunkulmantie 276
Rakentamaan heti
  • Rakentamaan heti
  • Rakentamaan heti
  • Rakentamaan heti
  • Rakentamaan heti
  • Rakentamaan heti
  • Rakentamaan heti
63 000 €

Rakentamaan heti

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 4 lokakuuta 10:09
Tontin koko: -
Lisätiedot
Aurinkoinen peltomaan rinnetontti sijaitsee idyllisessä uusmaalaisessa maalaisympäristössä Nurmijärven Palojoella. Tontilla on tilaa niin pelikentälle, kasvimaalle kuin muillekin istutuksille.Tontti on Koulunkulmantien vieressä ja sille on valmis liittymä tieltä.
Helsingin keskustaan hurahdat omalla autolla noin puolessa tunnissa ja lentoasemalle parissakymmenessä minuutissa. Kävelymatkan päässä oleva Aleksis Kiven syntymäkoti ja Taaborinvuoren tapahtuma- ja museoalue kutsuvat näkemään ja kokemaan erilaisia kulttuuritapahtumia kevyen musiikin konserteista aina Aleksis Kiven näytelmiin. Elämyksiä riittää koko perheelle. Ala-asteelle on yhden kilometrin matka.
Nurmijärvi on myös kiinnostava paikka tehdä työuraa ja täältä löytyy hyvän fiiliksen työpaikkoja.
Myynnissä on 0,5250ha:n suuruinen Viitarinne-niminen rakennuspaikka. Maapohjatutkimus on tehty( ei tarvite paaluttaa). Rakennuslupa on valmiina.
Tontille voi rakentaa 1 3/4 kerroksisen 350 k-m2 suuruisen omakotitalon ja 1-kerroksisen 100 k-m2 suuruisen talousrakennuksen. Lisäksi Nurmijärven kunnan rakennusjärjestyksen mukaan vähintään 5000 m2:n ( 0,5 ha) suuruiselle rakennuspaikalle on mahdollista rakentaa enintään 100 k-m2:n suuruinen sivuasunto. Sivuasunto voi olla erillinen asuinrakennus tai se voidaan toteuttaa ns. paritalona.
Aloita rakentaminen heti ja katsele jo ensi syksyn ruskaa tai talvea omilta kotiportailtasi!
TEE ROHKEASTI OMA TARJOUKSESI!

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin