Tuula Laine
Torin käyttäjä heinäkuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Uusimaa
Nurmijärvi, Palojoki
Koulunkulmantie 276-278
Rakentamaan heti
  • Rakentamaan heti
  • Rakentamaan heti
  • Rakentamaan heti
  • Rakentamaan heti
  • Rakentamaan heti
  • Rakentamaan heti
65 000€ 69 000€

Rakentamaan heti

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 heinäkuuta 19:16
Lisätiedot
Unelmoitko punaisesta tuvasta ja perunamaasta? Haluatko kasvattaa ruokasi itse? Aurinkoiset peltomaan rinnetontit sijaitsevat idyllisessä uusmaalaisessa maalaisympäristössä Nurmijärven Palojoella. Tonteilla on tilaa niin pelikentälle, kasvimaalle kuin muillekin istutuksille.Tontit ovat Koulunkulmantien vieressä ja molemmille tonteille on oma liittymä.
Helsingin keskustaan hurahdat omalla autolla noin puolessa tunnissa ja lentoasemalle parissakymmenessä minuutissa. Kävelymatkan päässä oleva Aleksis Kiven syntymäkoti ja Taaborinvuoren tapahtuma- ja museoalue kutsuvat näkemään ja kokemaan erilaisia kulttuuritapahtumia kevyen musiikin konserteista aina Aleksis Kiven näytelmiin. Elämyksiä riittää koko perheelle.
Ala-asteelle on yhden kilometrin matka.
Nurmijärvi on myös kiinnostava paikka tehdä työuraa ja täältä löytyy hyvän fiiliksen työpaikkoja.
Myynnissä on kaksi vierekkäistä Viitarinne 0,5250ha ja Viitaniitty 0,5267ha rakennuspaikkaa, joten kilauta kaverille, jos tiedät hänenkin haaveilevan omasta kodista rauhallisella maaseudulla. Maapohjatutkimukset tehty.
Molemmille tonteille voi rakentaa 1 3/4 kerroksisen 350 k-m2 suuruisen omakotitalon ja 1-kerroksisen 100 k-m2 suuruisen talousrakennuksen.
Aloita rakentaminen heti ja katsele jo ensi syksyn ruskaa tai talvea omilta kotiportailtasi!
TEE ROHKEASTI OMA TARJOUKSESI!

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja