Annika Rautio
Torin käyttäjä lokakuusta 2019
Uusimaa
Helsinki
Ratsastuksenohjaaja/hevosenhoitaja
  • Ratsastuksenohjaaja/hevosenhoitaja
  • Ratsastuksenohjaaja/hevosenhoitaja
  • Ratsastuksenohjaaja/hevosenhoitaja

Ratsastuksenohjaaja/hevosenhoitaja

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 lokakuuta 11:01
Lisätiedot
Töitä hakusessa!
Olen 25 vuotias Ypäjän Hevosopistolta joulukuussa 2019 valmistuva ratsastuksenohjaaja. Alla myös hevosenhoitaja linja ja remppa opinnot

Etsin alan töitä joulukuun puolesta välistä alkaen, Uudenmaan alueelta. Itse asun Helsinki-Hyvinkää akselilla.

Olen reipas, oma-aloitteinen ja ehdottoman luotettava! Tulen toimeen kaikkien kanssa ja olen tarpeen tullen joustava. Puhun englantia toisena äidinkielenäni. Hevosopisto aikojeni välissä olen ehtinyt työskentelemään ratsastuskoulussa tehden tallitöitä ja satunnaisia tuntien pitoa. Myös nuorten hevosten ratsastamista ja sisään ratsastusta. Vahva harraste tausta melkein 20 vuoden ajalta.

Ohjaajana olen ammattimainen, positiivinen ja päättäväinen. Hevosopiston ratsastuskoulussa olen saanut hyvää palautetta asiakkailta Tällä hetkellä opetan ratsastuskoulussa säännöllisesti koulu- sekä esteratsastusta alkeiskurssilta-HeB tason ryhmiin. Olen vetänyt hevosopistolla myös heppakerhoja ja ollut avustamassa leireillä. Lännenratsastus myös lajina tuttu, alkeiden opetus onnistuu.

Toivoisin että työ sisältäisi myös jonkin verran ratsastamista. Paljon kokemusta erilaisista hevosista (puokit, suokit, quater, ponit). Olen kykenevä sisäänratsastamaan ja viemään nuoria hevosia eteenpäin. Ratsastaessa ja kaikessa toiminnassa hevosten kanssa olen itsevarma ja rauhallinen, kokemusta myös jokseenkin haastavista hevosista. Este- ja kouluratsastusta pääsääntöisesti, kokemusta myös kenttäratsastuksesta sekä lännenratsastuksesta.

Haaveena olisi löytää töitä ihan verokortilla, kevyt yrittäjyys mahdollinen oikean paikan osuessa kohdalle.

Ps. Omaan hyvän huumorintajun ja hyvät sosiaaliset taidot!

Myös yksityistunnit omalla tallilla!

Jos kiinnostuit, laita Yv tai sähköposti osoitteeseen annika.rautio@edu.hevosopisto.fi
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja