Emilia
Torin käyttäjä lokakuusta 2018
Unkari
Mérleg u. 12, budapest
209 000 €

Kaunis kaksio Budapestin sydämessä

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 64 m² Huoneita: 2
Maa: Unkari Kaupunki: -
Lisätiedot
Erinomainen kaupungin loma-asunto!

Myymme hyväkuntoisen 64m2 kaksion Budapestin keskustassa. Asunto on Basilikan ja Ketjusillan välissä, historiallisen 6-kerroksisen rakennuksen 5. kerroksessa. Ikkunat ovat sisäpihalle, kohti itää. Asunto on valoisa ja yllättävän hiljainen keskeiseen sijaintiinsa nähden.

Asunto remontoitiin 13 vuotta sitten, minkä jälkeen se on ollut vain loma-käytössä. Asuntoa on kuitenkin jatkuvasti ylläpidetty, viimeisimpinä uusi lämminvesijärjestelmä (Viessmann) vuonna 2016, uudet vesihanat ja WC-allas vuonna 2018 sekä keittiön uudistaminen sisältäen astianpesukoneen (Bosch), vesihanan ja lavuaarin vuonna 2019. Asunnossa on oma hälytysjärjestelmä. Edulliset ylläpitokustannukset, vastike noin 50 eur/kk. Sisäkatossa tallella alkuperäinen, 120 vuotta vanha stukko-koristelu.

Sijaintinsa vuoksi asunto on erinomainen sijoituskohde lyhyellä (esim. AirBnB) tai pidemmällä (esim. viereinen CEU eli Keski-Euroopan yliopisto) tähtäimellä. Asunto on erinomaisessa kunnossa, joten sen voi antaa vuokralle saman tien. Asunto on historiallisessa, mutta hyvin kehittyvässä ja ylläpidetyssä kaupunginosassa. Kadulla on lukuisia kauppoja, ravintoloita jne. Julkisen liikenteen palvelut ovat aivan lähellä (Erzsebet-tér ja Deák-tér).

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja