KAUPPA
Elämyslahjat.fi

Kaupan kaikki ilmoitukset (18)

Leppävaarankatu 3-9
02600 Espoo
Vapaa-aika ja harrastukset
https://www.elamyslahjat.fi

Rentoutuskellunta kahdelle (lahja)
  • Rentoutuskellunta kahdelle (lahja)
  • Rentoutuskellunta kahdelle (lahja)
130 €

Rentoutuskellunta kahdelle (lahja)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 6 elokuuta 12:17
Kunto: -
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Mielenrauhaa 60 minuutissa
Kelluntatankin tyynnyttävä vaikutus tuo syvän rentoutumisen tilan. Kyseessä on luonnollinen vastareaktio arjen kiireelle ja sitä käytetään eritoten rentoutumiseen, stressin hoitoon sekä kivunhallintaan.

Rentoutuskellunta tapahtuu altaassa, jonka pohjalla on voimakkaasti kelluttavaa suolavettä. Vesi ja ilma ovat kehonlämpöisiä, minkä ansiosta tankissa rentoutuminen tuntuu kuin ilmassa leijumiselta. Suljettava kellunta-allas on täysin aistiärsykkeetön ympäristö, jonne asettauduttaessa keho ja hiljalleen myös mieli rauhoittuvat yhdessä.

MITÄ ELÄMYSLAHJA SISÄLTÄÄ?
Lahja sisältää kahden hengen kelluntasession Helsingin Float Kalliossa tai Float Robassa. Aikaa kelluntahuoneessa on 90 minuuttia, josta 60 minuuttia vietetään kelluntatankissa. Tämän lisäksi lahjan saajat pääsevät yhdessä viettämään aikaa ja nauttimaan kellunnan jälkeisestä olosta Floatin kauniissa olohuoneissa, missä on tarjolla Kaffa Roasteryn kahvia ja Nord-T:n teetä, virvokkeita sekä pientä naposteltavaa.

Float tarjoaa vieraidensa käyttöön pyyhkeet, Evolven pesuaineet ja kosmetiikkaa, hiustenkuivaimet sekä harjat, joten mukaan ei välttämättä tarvitse ottaa muuta kuin rennon asenteen.

Kellunta tapahtuu samanaikaisesti, mutta molemmilla osallistujilla on omat kelluntatilansa.

KENELLE ELÄMYSLAHJA SOPII?
Rentoutuskellunta sopii kaikille, sillä jokainen tarvitsee joskus häiriötöntä lepoa ja rauhaa. Kellunta on jotain, mitä kaipaamme hektisten arkipäiviemme väliin. Floatissa voit tarjota läheisellesi tilan rauhoittua ja irrottautua rutiineista. Kokemuksen jälkeen akut ovat taas täynnä uutta energiaa ja mieli levollinen sekä avoin uusille inspiraatioille.

***

Mikä on Elämyslahjat.fi?

Elämyslahjat myy tavaran sijaan unohtumattomia muistoja. Olemme tarjonneet parempia lahjoja vuodesta 2010 lähtien ja löydät meiltä jo yli 1300 elämystä. Tutustu lahjakortteihin osoitteessa www.elamyslahjat.fi.

Avainsanat: lahja, lahjaksi, lahjakortti, joululahja, syntymäpäivälahja, ystävänpäivälahja, isänpäivälahja, äitienpäivälahja
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla