Hard Luck paws ry Yritys
Torin käyttäjä lokakuusta 2018
Uusimaa
Liljendal | Kartta
Rescue-koira vastuulliseen kotiin
  • Rescue-koira vastuulliseen kotiin
  • Rescue-koira vastuulliseen kotiin
  • Rescue-koira vastuulliseen kotiin
  • Rescue-koira vastuulliseen kotiin
  • Kartta
490 €

Rescue-koira vastuulliseen kotiin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 joulukuuta 22:44
Lisätiedot
Hard luck paws ry on suomalainen eläinsuojeluyhdistys, jonka pääasiallisin kohdemaa on Kreetan saari.Autamme kohdemaassa järjestämällä sterilointeja sekä kadulla eläville eläimille, että omistetuille eläimille. Tavoitteena on, että hylätyt eläimet vähenisivät pikkuhiljaa. Autamme myös paikallisesti toimivia auttajia esimerkiksi eläinlääkärikuluissa, loishäädöissä ja ruokakuluissa. Lisäksi jo hylättyjä eläimiä autamme ottamalla niitä adoptio-ohjelmaamme ja etsimällä heille Suomesta hyvät ja vastuulliset kodit. Kaikki koiramme on eläinlääkäri tarkastanut, koirat on rokotettu ja sirutettu. Koirat ovat saaneet loishäädöt. Koiramme tulevat Eviran vaatimien Traces-todistusten kanssa. Olemme vastuullinen yhdistys ja olemme adoptoijien tukena. Kaikki koiramme ovat kotikuntoisia, emme tuo ongelmakoiria.
Tällä hetkellä meillä on Suomessa kaksi koiraa etsimässä omia loppuelämän kotejaan.
Tony (kuvat 1ja 2), ikää n 8 kk, kasvaa yli 25 kg. Iloinen koira, kissat ja toiset koirat hyväksyy hyvin. Nuori ja energinen.Kastroidaan ennen luovutusta.
Missi (kuvat 3 ja 4 ),narttu, ikää pian 9 kk. kasvuennuste n. 20 kg

Kerromme mielellämme lisää koiristamme.
Koirista peritään kulukorvaus 490 e ja pyydämme kotiehdokkaita täyttämään kotiselivtyslomakkeen sivuiltamme. Lisätietoa lähettämällä viestiä.
Adoptoi-pelasta!