Matti Granroth
Torin käyttäjä maaliskuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (288)
Uusimaa
Helsinki, Oulunkylä-Patola | Kartta
Rooman valtakunnan tuho (2009)
  • Rooman valtakunnan tuho (2009)
  • Rooman valtakunnan tuho (2009)
  • Kartta
22 €

Rooman valtakunnan tuho (2009)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 kesäkuuta 19:18
(Takakannen teksti:) Mahtava Rooma vaikutti vielä vuonna 200 voittamattomalta. Sen hallitsema alue käsitti lähes koko tunnetun maailman. Mutta jo 400-luvun lopulla Rooman valta oli kadonnut läntisestä Euroopasta ja suuresta osasta Pohjois-Afrikkaa, ja jäljellä oli vain kutistunut Itä-Rooman valtakunta. Mikä johti tähän nopeaan ja arvaamattomaan rappioon?

Rooman valtakunnan tuhossa historioitsija Adrian Goldsworthy pureutuu uusimman tutkimuksen valossa tämän antiikin supervallan häviöön, joka on kenties historian suurimpia arvoituksia.

Rooman historian jälkipuolisko oli äärimmäisten persoonallisuuksien aikaa. Silloin valtaa pitivät niin Marcus Aureliuksen kaltaiset filosofikeisarit kuin Diocletianuksen kaltaiset brutaalit sotilaskeisaritkin. Valta vaihtui Roomassa kunnianhimoisten ja säälimättömien miesten käsissä salajuonien ja rahan avulla, kunnes keisarillinen valta rappeutui olemattomiin ja germaanikuninggas Odovakar syrjäytti Romulus Augustuluksen, Länsi-Rooman viimeisen keisarin, vuonna 476.

Uutena kirjakaupasta ostettu ja omistusaikana täysin käyttämätön teos on erittäin siisti ja loistokuntoinen historiateos.

Tekijä: Adrian Goldsworthy, Suomentanut Simo Liikanen
Kustantaja: Ajatus Kirjat, Gummerus
Sidosasu: Skp, 22cm x 16,5cm
Painovuosi: 2009
Kunto: K5
Sivumäärä: 526

Toimitusvaihtoehtoina nouto tai postitus. Postimaksu sisältyy kohteen hintaan. Suurinta osaa kohteista on vain yksi kappale. Tilaathan ennen kuin kohde tulee myydyksi. Kohteita poistetaan tori.fi -palvelusta sitä mukaa kun ne menevät kaupaksi.

Yhteydenotot:
Sähköpostitse matti.granroth@outlook.com tai;
Puhelimitse +358 (0)40 412 0756
Katso ilmoittajan toimitustavat