Rullaverhot mittojen mukaan
  • Rullaverhot mittojen mukaan
  • Rullaverhot mittojen mukaan
  • Rullaverhot mittojen mukaan
  • Rullaverhot mittojen mukaan

Rullaverhot mittojen mukaan

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: tänään 08:39
Lisätiedot
Rullaverhoilla sisustat minkä tahansa huoneen kodikkaaksi. Pimentävät rullaverhot ovat paras ratkaisu pimennykseen, screen-rullaverhot kuumuuden estämiseen.

Suoja auringonpaahteelta
Suoja häikäisyltä
Suoja ohikulkijoiden katseilta
Täydellinen pimennys
Energiatehokas sisustuselementti

Rullaverhoilla sisustat minkä tahansa huoneen kodikkaaksi. Rullaverhon materiaali kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan.

Makuuhuoneeseen suosittelemme pimentävää kangasta, jotta uni tulisi paremmin jopa Suomen kesäyössä tai katuvalojen loisteessa.

Keittiöön, työhuoneisiin ja parvekkeille sopivat erityisesti screen-verhot, jotka estävät auringon lämpöenergian siirtymistä sisätiloihin, mutta joiden läpi näkee ulos.

Käyttövaihtoehtoja on paljon: jousi- ja ketjumekanismi sekä moottorikäyttö. Rullaverhot voidaan asentaa sekä seinään että kattoon.

Lisävarusteena verhoihin saa metallikuulaketjun tai läpinäkyvän kuulaketjun. Viimeistellyn ilmeen takaa alumiinialalista. Kysy näitä vaihtoehtoja mikäli kiinnostuit!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja