KAUPPA
Hygglo

Kaupan kaikki ilmoitukset (472)

Eteläesplanadi 24
00130
Liiketoiminta ja työpaikat, Palvelut
https://www.hygglo.fi/

Ryobi akku 36V 5 Ah & 4 Ah + Ryobi 36v laturi
  • Ryobi akku 36V 5 Ah & 4 Ah + Ryobi 36v laturi
35 €/pv

Ryobi akku 36V 5 Ah & 4 Ah + Ryobi 36v laturi

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 19 huhtikuuta 17:21
Kunto: Erinomainen
Lisätiedot
Mikäli seuraava projektisi tarvii laadukkaat Ryobin 36v:n akut, saat tästä käyttöösi sekä 5,0 Ah että 4,0 Ah akut ja laturin.

Valmistajan virallinen tuotekuvaus:

"Akku Max Power 36V Lithium+ 5,0 Ah. Sopii Ryobi 36V -sarjan työkaluihin, myös vanhoihin malleihin. Erittäin tehokkaat Max Power-kennot, joiden impedanssi on matala, tuottavat lisävoimaa silloin, kun sitä tarvitaan. IntelliCell-tekniikka valvoo ja tasapainottaa yksittäisiä akun kennoja, maksimoi käyntiajan ja kestävyyden sekä antaa lisää tehoa. Virtaindikaattori ilmoittaa latausasteen. Kestävä rakenne ja sisäänrakennettu suoja iskuja vastaan lisäävät akun käyttöikää.

Ryobi MAX POWER -järjestelmällä on edistynein moottoriteknologia, elektroniikka ja akun suorituskyky kaikkiin puutarhatöihin. Akkukäyttöinen MAX POWER -järjestelmä on hiljaisempi, päästötön ja vähemmän tärinää tuottava, mutta samalla erittäin tehokas ja suorituskykyinen. Voimaa ja kestävyyttä vaativat puutarhatyöt, kuten puunkaato ja isojen nurmialueiden leikkaus käyvät helposti. Kevyt ja kompakti akku on miellyttävä käyttää käsin pideltävissä työkaluissa, kuten pensasleikkureissa tai ruohotrimmereissä."