KAUPPA
TH-Market Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (239)

Porttikaari 2
01200 VANTAA
Koti ja asuminen, Rakennustarvikkeet ja työkalut
http://www.vahinkotavarakeskus.fi

SÄILYTYSPENKKI NAUTICA BOX 120cm KOVAPUU
  • SÄILYTYSPENKKI NAUTICA BOX 120cm KOVAPUU
  • SÄILYTYSPENKKI NAUTICA BOX 120cm KOVAPUU
70 €

SÄILYTYSPENKKI NAUTICA BOX 120cm KOVAPUU

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 25 marraskuuta 17:11
Kunto: Uusi
Lisätiedot
Myynnissä uusi SÄILYTYSPENKKI NAUTICA BOX 120cm KOVAPUU.

Hinta: 70e sis alv. (ovh. 130e)

Kunto: uusi/paketissa.

Valmistajan tuotesivut: https://www.tuontitukku.fi/piha-ja-puutarha/sailytyspenkki-nautica-box-120cm-kovapuu-eteispenkki-sailytyslaatikolla/p/6438168105802/

SÄILYTYSPENKKI NAUTICA BOX 120cm KOVAPUUNautica Premium eteispenkki säilytyslaatikolla on ekologinen valinta eteiseen, terassille, patiolle, puutarhaan, pihasaunalle.

Meranti kovapuusta valmistettu jykevä Nautica-penkki tuo luonnonläheisyyttä eteisen tai terassin sisustukseen. Vahva kovapuu kestää erinomaisesti vuosienkin käytön jälkeen ja puinen puutarhapenkki on klassinen valinta eteiseen, terassille, patiolle, puutarhaan sekä saunatupaan. Terassipenkissä on kannellinen säilytyslaatikko, johon on helppo laittaa talteen esimerkiksi puutarhakalusteiden pehmusteet, puutarhan käsityökalut, kengät ja lasten lelut.

Nautica Premium säilytyspenkki tuo täydellisen klassista ja maanläheistä tunnelmaa sekä tyylikkäästi lisätilaa kotiin ja mökille.

Selkeälinjainen, jykevä puistonpenkki on erittäin tukeva istuttaessa, eikä vaihtelevat sääolosuhteet vaivaa sitä. Meranti kovapuu on materiaalina erittäin vahvaa ja helppohoitoista kovapuuta, joten Nautica Premium eteispenkki on täydellinen valinta helppohoitoista, tyylikkyyttä ja kestävyyttä hakevalle sisustajalle! Nautica premium puinen eteispenkki tarjoaa myös kätevästi säilytystilaa esimerkiksi jalkineille, asusteille ja kodin muille tarvikkeille.

Nautica Premium -sarjan puutarhakalusteet ovat kaikki klassisen mahongin värisiä. Mahonki tuo pehmeyttä ja luonnonläheisyyttä niin moderniin kuin perinteisempäänkin sisustustyyliin, ja penkki onkin helppo sijoittaa niin kodin ja mökin terassille kuin sisätiloihin. Puinen Nautica Premium terassipenkki houkuttelee istahtamaan alas ja nauttimaan ulkoilmasta, sekä levähtämään puutarha-askareiden keskellä.

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Erittäin kestävä Premium-luokan penkki eteiseen tai puutarhaan
Meranti kovapuusta valmistettu
Loistava valinta terassikalustoksi
Väri mahonki
Koko 120x65x92cm

Vahinkotavarakeskus/TH-MARKET VANTAA
---------------------------------------------------
Osoite: Porttikaari 2, 01200 Vantaa
Lisätiedot: 0104224770
---------------------------------------------------
Myymälän aukioloajat:
Ma-Pe 10:00-20:00
La 10:00-18:00
Su 12:00-18:00
---------------------------------------------------

Hakusanat: vahinkotavarakeskus, penkki, säilytys, säilytyspenkki, eteispenkki, puutarhapenkki, penkit, puutarha, tuoli, istuin, säilytyslaatikko.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla