KAUPPA
S-Yachts S850 Huippu Varusteet
  • S-Yachts S850 Huippu Varusteet
  • S-Yachts S850 Huippu Varusteet
  • S-Yachts S850 Huippu Varusteet
  • S-Yachts S850 Huippu Varusteet
32 900 €

S-Yachts S850 Huippu Varusteet

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 5 marraskuuta 22:41
Kunto: -
Pituus: 8.48 metriä Käyttötunnit: -
Vuosimalli: 2013 Runkomateriaali: Lujitemuovi
Moottori: Kyllä Moottorityyppi: Sisämoottori
Teho: 10 kW / 13 hv Tahtisuus: 4-tahti
Käyttövoima: Diesel Riki: -
Moottorin merkki: Yanmar
Lisätiedot
Vene nyt meillä myymälässä! Nostokölillä ja alaslaskettavalla mastolla vaikka sisävesille .vene otettu käyttöön 2013
veneessä huippu varusteet autopilotto webasto diesel kone ym ym, , , , ,
vene nähtävänä huollettuna ja vesillelähtö valmiina helsingissä erikseen sovittavana aikana.
S-850 näyttää uudenaikaiselta. Korkea ylärakenne suurine ikkunoineen on moderni. Vene on lyhyt ja pullea, ei siis raaseri. Varalaita ja kajuutta ovat korkeat, takila vastaavasti matala. Asuttavuus on ollut etusijalla ja käytettävyys esimerkiksi järvialueilla, sillä veneessä on sekä kaadettava takila että ylös kääntyvä köli.

Esitteessä purren painoksi kerrotaan noin 2 500 kg. Testiveneen kohdalla se ei pitänyt paikkansa. Mikäli venettä on tarkoitus siirrellä trailerilla, on hyvä tietää, että sisämoottorilla varustettuna se painaa lähemmäs 2 900 kg.
Paino/pituusindeksi on 236, joten S-850 kuuluu selkeästi keskiraskaiden pursien joukkoon.

S-850:n saa myös 1,4 metriä syvällä kiinteällä eväkölillä, mutta silloin osa käyttöajatuksesta häviää: vene ei enää liiku trailerilla, eikä sillä pääse rantautumaan keula hiekkarannalle. Yleensä sama vene kiintokölillä purjehtii paremmin kuin nostoköliversio, koska se sortuu vähemmän.

S-850:ssä emme koepurjehduksen aikana havainneet tavanomaista voimakkaampaa sortoa. Emme edes vastakäännösten jälkeen, jolloin yleensä kestää tovin, ennen kuin köli alkaa purra. S-850 kulki suoraan heti käännöksen jälkeen.

Testipäivän tuuli oli kesäisen heikko, 4-5 m/s luoteesta, mutta luovilla gps näytti kohtuullista 4,4 solmua. Ohjaaminen oli raskaanpuoleista. Se johtuu siitä, että peräpeilille ripustetussa, ylös kääntyvässä peräsinlavassa ei ole tasapainottavaa osaa. S-850 oli myös selkeästi luovikärkäs ja nousi tuulen silmään heti, kun pinnasta päästi irti. Kevyessä tuulessa tästä ei ole haittaa, mutta kovassa kelissä luovikärkkyyttä on vähennettävä esimerkiksi isopurjetta latistamalla tai reivaamalla.

Autopilotti
GPS
Jääkaappi
Kaiteet
Karttaplotteri
Kulkuvalot
Uimaportaat