Matti Granroth
Torin käyttäjä maaliskuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (291)
Uusimaa
Helsinki, Oulunkylä-Patola | Kartta
S. Skott: Romanovit - Keisarisuku (1990)
  • S. Skott: Romanovit - Keisarisuku (1990)
  • S. Skott: Romanovit - Keisarisuku (1990)
  • S. Skott: Romanovit - Keisarisuku (1990)
  • S. Skott: Romanovit - Keisarisuku (1990)
  • Kartta
11 €

S. Skott: Romanovit - Keisarisuku (1990)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 29 marraskuuta 17:24
Staffan Skott: Romanovit - Keisarisuku. Keitä he olivat? Mitä heistä tuli? (1990)

(Kansipaperien teksti:) Yli kolme vuosisataa Romanovien hallitsijasuku oli maailman mahtavin ja värikkäin dynastia. Monet kuvittelevat sen sammuneen vallankumouksen pyörteissä 1917. Näin ei kuitenkaan käynyt: suku elää yhä. Ruotsalainen kirjailija ja lehtimies Staffan Skott on tavannut ja haastatellut useita oman aikamme Romanoveja. Eloisasti kirjoitetussa ja hupaisia yksityiskohtia vilisevässä kirjassaan hän kertoo, mitä suvun perillisille kuuluu nyt ja miten heille kävi vallankumouksen jälkeen. Teos on ainoa laatuaan koko maailmassa. Suomen kielelle sen on taidokkaasti tulkinnut Marja Niiniluoto.

Kirja tutustuttaa lukijansa tsaarin valtaistuimen lähellä eläneisiin piireihin - suuriruhtinaisiin ja heidän perheisiinsä. Se vie mukanaan sekä sotakentille että rauhanajan salonkeihin, rakkausseikkailuihin, poliittisiin juonitteluihin ja sosiaalisiin uudistuspyrkimyksiin - ja taas takaisin hovin kepeisiin puutarhajuhliin. Monin kohdin Skott tulkitsee historian kulkua uusista näkökulmista osoittaen samalla kiintoisia yhtymäkohtia tsaarin Venäjän ja nykyisen Neuvostoliiton välillä.

Tekijän haastateltavina ovat mm. lännessä asuva Venäjän kruununperillinen - Aleksanteri II:n pojanpoika -, kööpenhaminalainen pankkiiri sekä Yhdysvaltain merivoimien eversti, kaikki aitoja Romanoveja.

Omistusaikana täysin käyttämätön teos on siisti ja hyväkuntoinen teos Romanovien keisarisuvusta.

Tekijä: Staffan Skott; Suomentanut Marja Niiniluoto
Kustantaja: Schildts
Sidosasu: Skp, 23cm x 16cm
Painovuosi: 1990
Kunto: K3+
Sivumäärä: 389

Toimitusvaihtoehtoina nouto tai postitus. Postitus on maksuton yli 30 euron tilauksille. Suurinta osaa kohteista on vain yksi kappale. Tilaathan ennen kuin kohde tulee myydyksi. Kohteita poistetaan tori.fi -palvelusta sitä mukaa kun ne menevät kaupaksi.

Yhteydenotot:
Sähköpostitse matti.granroth@outlook.com tai;
Puhelimitse +358 (0)40 412 0756
Katso ilmoittajan toimitustavat