KAUPPA
SWenergia Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (38)

Mäkelänkatu 56
00510 Helsinki
Koti ja asuminen, Rakennustarvikkeet ja työkalut
http://www.swenergia.fi/

Safire 2000 Mökkilämmitin
1 190 €

Safire 2000 Mökkilämmitin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 heinäkuuta 16:10
Safire mökkilämmittimet tuovat kodin mukavuuden mökillesi. Ne antavat tasaista kuivaa lämpöä, portaattomasti säätyen. Voit käyttää huoletta muita lämmönlähteitä, takkaa tai uunia - Safiren automatiikka huolehtii siitä, että mökkiä lämmitetään vain tarvittava määrä. Safiren palokaasut johdetaan ulos joko hormia pitkin tai yhden n. 90 mm reiän vaativalla seinäläpiviennillä. Palotapahtuma tapahtuu turvallisesti ja valvotusti laitteen sisällä ja mökkiin jää vain tasainen kuiva lämpö.

Halutessasi voit varustaa Safire lämmittimesi GSM-ohjaimella, jolla voit pistää mökkisi lämpenemään jo etukäteen. Tullessasi mökille, sinua odottaa kuiva lämmin mökki ja lämpimät petivaatteet. Ei enää märkien puiden sytyttelyä ja vedon houkuttelua piippuun. Mikään kosketeltava pinta ei lämpene polttavan kuumaksi.

Sopivan kokoisen Safiren voit valita 10-100m2 lämmitysalaan kolmesta eri vaihtoehdosta. Safirea saat kolmena eri värivaihtoehtona. Vaalea ja musta pulverimaalaus tai epoksi mattalakattu RST pinta.

Safire mökkilämmittimissä on kaikki johdot ja polttoainelinjastot kytkettynä valmiiksi. Asennus onnistuu helposti ilman ammattilaista. Yksi reikä seinään pakokaasuläpivientiä varten ja toinen pieni polttoaineputkelle. Asenna läpivienti, kytke sähkö, lisää polttoaine ja ala käyttämään.

Safire lämmittimet ovat korkealaatuisia ja ne tehdään käsityönä kotimaassa.