KAUPPA
HR Solutions Finland Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (11)

Hämeentie 68 C, 2. krs.
00550 Helsinki
Liiketoiminta ja työpaikat, Avoimet työpaikat
http://www.hrsolutions.fi

Sähköasentaja pääkaupunkiseudulle

Sähköasentaja pääkaupunkiseudulle

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 marraskuuta 09:39
Lisätiedot
Asiakkaamme JTK-Sähkö Oy etsii kauttamme osaavaa ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa.

JTK-Sähkö Oy on Helsingistä käsin toimiva sähköliike, joka palvelee niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiäkin, taloyhtiöitä ja julkista sektoria tietenkään unohtamatta. Asiakaslähtöiset ratkaisut, turvallisuus ja työn korkea laatu ovat asioita, joista ei koskaan tingitä. JTK-Sähköltä saa kaiken tarvittavan asennuksista ja huoltotöistä aina isompien sähköurakoiden suunnitteluun ja toteutukseen. JTK-Sähkö Oy toimii yli kymmenen vuoden kokemuksella ympäri pääkaupunkiseutua palvelusäde kattaa noin 50 kilometriä Keravalta joka suuntaan.

Työkohteiden lisääntyessä joukkoon mahtuisi omatoiminen ja alan kokemusta omaava sähköasentaja, jonka työote on itsenäinen ja asiakaslähtöinen. Hyvä ongelmanratkaisukyky on myös valttikortti tässä työssä. Toivomme, että omaat monipuolista kokemusta alalta etkä pelkää tarttua toimeen. Adminet järjestelmän osaaminen luetaan eduksi, mutta opetetaan toki tarvittaessa. Lisäksi eduksi luetaan, jos sinulla on oma auto käytössä. B-ajokortti, sähkötyöturvallisuuskortti, työturvallisuuskortti sekä alan koulutus ovat edellytys työhön valituksi tulemiselle.

Työtä tehdään arkisin klo 7-16 välillä ja valittu henkilö pystyy paljon vaikuttamaan itse työtunteihinsa ja päivän kulkuun, täydet tunnit kuitenkin tarjolla! Lisäksi tarjoamme hyvälle tekijälle kilpailukykyisen palkan.

Työsuhde on aluksi 6kk määräaikainen HR Solutionsin kautta, jonka jälkeen ammattitaitonsa osoittanut ja luottamuksen lunastanut henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseen pitkään, vakaaseen työsuhteeseen.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Voit tutustua lisää JTK-Sähköön ja heidän palveluihinsa: https://jtk-sahko.fi/

Työpaikan hakeminen on urasivustomme kautta todella nopeaa ja vaivatonta! Klikkaa itsellesi uusi työpaikka.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja