Hanna
Torin käyttäjä syyskuusta 2013
Uusimaa
Helsinki, Reimarla
Sähköflyygeli, bum-tsi-bum piano
  • Sähköflyygeli, bum-tsi-bum piano
  • Sähköflyygeli, bum-tsi-bum piano
  • Sähköflyygeli, bum-tsi-bum piano
450 €

Sähköflyygeli, bum-tsi-bum piano

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 4 joulukuuta 20:07
Toimitustapa:
Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse
Lisätiedot
Myydään upea kosketinsoitin, sähköpiano, elektroninen flyygeli, bum-tsi-bum pianoksikin kutsuttu soitin, joka on aina vireessä ja vain syvyydeltään kookkaimmillaan noin 110cm ja leveys noin 145cm. Täyspitkä koskettimisto. Kolme pedaalia ja jokainen kosketin painotettu erikseen mekaanisella, oikealla vastapainolla, joten ihan kohtuullinen kosketus myös tässä soittimessa. Kosketus herkkyyttä voi säätää 4 eri voimakkuuteen ja kahden piano soundin lisäksi, voit soitella myös urkujen tai monen muun soittimen äänellä. Transponointi onnistuu helposti ja merkki on Suomessa harvinainen, mutta todella laadukas Behringer. Pianolla on jo ikää noin 10 ehkä 15 vuotta, joten siksi halpa hinta. Pieni huolto tai säätö voisi olla kohdallaan, jos tulee ammattikäyttöön. Kotikäytössä harrastelijalle käy varmaan hienosti vielä.
Pitäjänmäessä voi käydä koe soittamassa ja noutamassa. Jalat lähtevät irti kuljetuksen ajaksi, mutta kantajia tarvitsee ainakin 2 riskiä tyyppiä. Oma selkä ei kestä. Mahtuu kyllä sitten esim farmari- malliseen autoon, josta saa penkit alas. Eli ei tarvitse pianonkuljetusfirmaa kuitenkaan.
HP.450e tai tee tarjous.
Kiiltävä musta väri ja kohtuullisen hyvä kunto.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja