Sähkökiuas Harvia Cilindro PC70, 6.8kW, 6-10m³
  • Sähkökiuas Harvia Cilindro PC70, 6.8kW, 6-10m³
  • Sähkökiuas Harvia Cilindro PC70, 6.8kW, 6-10m³
  • Sähkökiuas Harvia Cilindro PC70, 6.8kW, 6-10m³
179 €

Sähkökiuas Harvia Cilindro PC70, 6.8kW, 6-10m³

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 9 marraskuuta 10:04
Lisätiedot
Sähkökiuas Harvia Cilindro PC70, 6.8kW, 6-10m³, kiinteä ohjaus

Harvia Cilindro PC70 sähkökiuas on korkealaatuinen ja tyylikäs pilarikiuas, jolla on erinomainen hinta-laatusuhde. Kiuas on malliltaan avoin ja kiukaaseen mahtuva suuri kivimäärä takaa todella nautinnolliset saunaelämykset. Suuri kivipinta-ala mahdollistaa löylyn säätelyn pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan kivipilarin päälle. Kiukaan ulkovaippa on aukotettua ruostumatonta terästä. Harvia Cilindro PC70 sähkökiuas soveltuu 6-10 m³ kokoiseen saunaan.

Harvia Cilindro PC70 sähkökiuasta ohjataan kiinteällä ohjauskeskuksella. Helppokäyttöiset kytkimet sijaitsevat alhaalla kiukaan etupuolella. Kiuas on mahdollista upottaa alalauteeseen erillisen upotuskauluksen avulla, kunhan huomioit pääsyn kiukaan kytkimille. Tähän kiukaaseen on saatavilla myös käyttöturvallisuutta lisääviä suojakaiteita, joiden avulla viimeistelet kiukaan asennuksen ja pääset nauttimaan laadukkaista ja entistä turvallisemmista saunahetkistä!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja